מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצת ארוך.. איך מורידים שומן ויצרלי?עדי26/03/2012
שלום,
אני בת 28, בריאה, מתאמנת כ-5 פעמים בשבוע במכון כושר - בכל פעם 60-45 דקות אירובי, וכ-3-2 פעמים בשבוע אימוני התנגדות.
אני אוכלת בריא, בקושי אוכלת מזון מעובד ובכלל לא אוכלת מזון מהיר. לא אוכלת אוכל מטוגן, מקפידה להכין בעצמי את האוכל.
רוב התזונה שלי מורכבת מירקות, אוכלת הרבה טחינה גולמית אורגנית משומשום מלא. אוכלת עוף פעם-פעמיים בשבוע, ופעם בשבוע ביצה. שותה רק מים, לפחות 2 ליטרים ביום.
אלה הערכים שהתקבלו לאחר שנשקלתי במשקל המודד הרכב גוף:
(גובה 1.70)
משקל: 65.6
BMI 22.77
BMR 1579
אחוזי שומן - 19.4
מסת שריר - 39.9
שומן ויצרלי - 6
נאמר לי שהערכים טובים, אם כי השומן הויצרלי קצת גבוה. איך אפשר להוריד אותו?
תודה והמשך יום טוב,
עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת ארוך.. איך מורידים שומן ויצרלי? - תגובה
סיון דוד26/03/2012הי עדי
ראשית אני מקווה שהמדידה הייתה נכונה ולא הטעו אותך, האם מדדו לך היקפים ? היקף בטן?
שומן ויסרלי זהו שומן העוטף איברים בחלל הבטן והוא אכן אינו בריא, בד"כ ניתן לראות השמנה בטנית אצל אלו הסובלים משומן ויסרלי גבוה
לגבי התפריט-
הייתי מגבילה את כמות הטחינה- לא יותר מ-3 כפיות ליום או במקום טחינה לגוון ולאכול שמן זית באותה כמות או אבוקדו (1/2 אבוקדו בינוני)
לגבי ביצים- במידה ואינך סובלת מרמת כולסטרול גבוהה בדם אני ממליצה לך לאכול כל יום ביצה זהו מקור חשוב לחלבון
ניתן להוסיף עוד מקורות לחלבון חוץ מעוף כמו: דגים, קיטניות (אפונה, גרגרי חומוס וכו')
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?