קצת ארוך.. איך מורידים שומן ויצרלי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת ארוך.. איך מורידים שומן ויצרלי?
    עדי
    26/03/2012

שלום,

אני בת 28, בריאה, מתאמנת כ-5 פעמים בשבוע במכון כושר - בכל פעם 60-45 דקות אירובי, וכ-3-2 פעמים בשבוע אימוני התנגדות.

אני אוכלת בריא, בקושי אוכלת מזון מעובד ובכלל לא אוכלת מזון מהיר. לא אוכלת אוכל מטוגן, מקפידה להכין בעצמי את האוכל.
    רוב התזונה שלי מורכבת מירקות, אוכלת הרבה טחינה גולמית אורגנית משומשום מלא. אוכלת עוף פעם-פעמיים בשבוע, ופעם בשבוע ביצה. שותה רק מים, לפחות 2 ליטרים ביום.

אלה הערכים שהתקבלו לאחר שנשקלתי במשקל המודד הרכב גוף:

(גובה 1.70)
    משקל: 65.6
    BMI 22.77
    BMR 1579
    אחוזי שומן - 19.4
    מסת שריר - 39.9
    שומן ויצרלי - 6

נאמר לי שהערכים טובים, אם כי השומן הויצרלי קצת גבוה. איך אפשר להוריד אותו?

תודה והמשך יום טוב,
    עדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קצת ארוך.. איך מורידים שומן ויצרלי? - תגובה

סיון דוד
    26/03/2012

הי עדי
    ראשית אני מקווה שהמדידה הייתה נכונה ולא הטעו אותך, האם מדדו לך היקפים ? היקף בטן?
    שומן ויסרלי זהו שומן העוטף איברים בחלל הבטן והוא אכן אינו בריא, בד"כ ניתן לראות השמנה בטנית אצל אלו הסובלים משומן ויסרלי גבוה

לגבי התפריט-
    הייתי מגבילה את כמות הטחינה- לא יותר מ-3 כפיות ליום או במקום טחינה לגוון ולאכול שמן זית באותה כמות או אבוקדו (1/2 אבוקדו בינוני)
    לגבי ביצים- במידה ואינך סובלת מרמת כולסטרול גבוהה בדם אני ממליצה לך לאכול כל יום ביצה זהו מקור חשוב לחלבון
    ניתן להוסיף עוד מקורות לחלבון חוץ מעוף כמו: דגים, קיטניות (אפונה, גרגרי חומוס וכו')

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו