התכווצות שרירים בריצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התכווצות שרירים בריצה
    זיו
    28/03/2012

שלום, אני בן 54 ובריא. עושה ספורט. בזמן האחרון באמצע הריצה נתפסים לי השרירים בשוק מה שמחייב אותי להפסיק לרוץ. האם יש תוסף מזון/ויטמין שאני יכול לקחת? אבץ? מגנזיום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התכווצות שרירים בריצה

הוספת תגובה

• התכווצות שרירים בריצה - תגובה

רעות גרוס
    29/03/2012

שלום, תנסה תוסף מגנזיום זה אמור לעזור לך
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי לקחת?

גבי
    04/09/2012

האם לקחת את המגנזיום לפני הריצה?
    אם כן כמה זמן לפני?
    או אולי לקחת באופן קבוע? כמה ביום?
    כדאי לעשות בדיקת דם לבדוק את רמת המגנזיום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי לקחת? - תגובה

רעות גרוס
    04/09/2012

בדיקת דם לא תעזור לך כיוון שזה מינרל תוך תאי. אתה יכול לקחת בלילה (לאחר ארוחת ערב) או כשעה לפני אימון (לא על בטן ריקה, כך המינרל ניספג טוב יותר).
    מספיק כדור אחד ביום. כיוון שמתכווצים לך השרירים כל הזמן בריצה, אתה יכול לקחת כל יום כדור. זה לא רעיל, אם יהיה לך עודף מגנזיום בגוף הוא יצא בצואה.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי זה קורה

קובי לוי
    14/09/2012

אני בן 63 זה קורה גם לי, האם הטיפול במגנזיום עזר לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפסיקו לרוץ, זה הורס את הברכיים והש

מנחם מנדל
    29/09/2012

שלום,
    אני בן 87 ומעולם לא ביצעתי פעילות גופנית מאומצת (אפילו לו בפלמ”ח) אבל אני בריא כמו שור.
    כל 9 חבריי הקרובים שעסקו בספורט על בסיס קבוע או אפילו רק להנאה, סבלו תמיד מבעיות כתוצאה מהפעילות הגופנית למרות שהקפידו על כללי הזהירות, טכניקה ותזונה מתאימה. למען הסר ספק- בריאותם הייתה תקינה משלי בהתחלה.
    לצערי הרב, החברים הללו גם נפטרו הרבה יותר צעירים ממני, ונותר לי היום חבר אחד בלבד (בן 85) שגם הוא כמוני לא הלך על ספורט.
    הדבר עורר אצלי שאלה שמידי כמה זמן עולה לכותרות- האם באמת כ”כ בריא לעסוק בפעילות גופנית.
    העובדה שפעילות גופנית לא מאריכה חיים כבר הוכחה מזמן.
    לגבי פעילות גופנית, אולי טעונה בדיקה מחודשת.

כל טוב וחג שמח,
    מנחם מנדל.
    אופטימי + ניסיון = פאסימי
    .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו