בעיות במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות במשקל
    שמעון
    15/04/2012

בני בן 11 גובהו 131סמ משקל 26קג מבנה רזה מאוד.בני משחק מגיל 6 כדורגל.תפריט האוכל שלו מוגבל(מסרב לטעום דברים)אוכל בעיקר לחם,ציפס,אורז,חביתה ופיצה.כמעט ולא אוכל בשר ומוכון מהפירות לאכול תפוח.האם יש תוסף תזונה או אבקה מסוימת לשתייה שאתן ממליצות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות במשקל

הוספת תגובה

• בעיות במשקל - תגובה

סיון דוד
    17/04/2012

שלום משה
    לפי עקומות גדילה של משרד הבריאות אכן ניתן לראות כי בנך בטווח התחתון מבחינת גובה ומשקל . ההמלצות שלי:
    ראשית אני ממליצה להמשיך ולנסות להציע מאכלים, לא להתעקש, אך בכל פעם שאתם אוכלים לנסות ולשאול אותו אם רוצה לנסות, אם לא תלחצו הוא יכול להפתיע אתכם ופתאום להסכים.
    שנית, אני ממליצה לנסות מוצר הנקרא "פדיאשור קומפליט"- תכשיר להשלמת התפריט היומי של ילדים שתזונתם אינה מאוזנת או אינה מספקת. מכיל את כל הוויטמינים, המינרלים, ורכיבי תזונה נוספים להם הילד זקוק.
    זוהי אבקה להכנת משקה בטעמים שוקו/ווניל יכול לשמש כתוספת תזונתית בארוחה או בין הארוחות.
    במקביל, נסה להכין לו שייק פירות על בסיס שמנת מתוקה או על בסיס חלב מלא - אולי עם פירות הקיץ הוא ישתף פעולה וישתה.

נסה להסביר לו שאם הוא מתאמן הוא חייב לאכול טוב ולאכול מזון מגוון כדי לשמור על השרירים הקיימים ולבנות שרירים חדשים , ואם לא יאכל טוב - לא רק שלא ייבנה שריר אלא הוא גם עלול להזיק למסת השריר שלו

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו