קצת שמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת שמן
    סיוון
    05/06/2012

שלום,
    אני שמן, שוקל 90 קילו ואני מטר 1.75
    בכלל לא בכושר ורציתי לדעת האם יש דרך מהירה לשרוף קלוריות.
    אני די מתפדח ללכת לחדר כושר או ללכת ברחוב.

אפשר לעשות פעילות אחרת? נניח לקפוץ על חבל או על טרמפולינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת שמן

הוספת תגובה

• ראיתי

מיכאל
    06/06/2012

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

סיון דוד
    07/06/2012

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_כושר_גופני' id=link]כושר גופני[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת שמן - תגובה

סיון דוד
    07/06/2012

הי
    הגעת לפורום תזונה הספורטאים... נסה לשאול בפורום כושר גופני את שאלתך...
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת שמן - תגובה

רעות גרוס
    11/06/2012

שלום, ראשית הדבר החשוב ביותר בהרזייה הוא ירידה בכמות האוכל ושינוי לאוכל מזין.
    בנוסף לאוכל רצוי לעשות פעילות גופנית אירובית (הליכה, במקרה שלך). אם אתה מתבייש ללכת ברחוב (למרות שאנשים מאוד מעריכים אנשים שעושים פעילות גופנית ובמיוחד אם הם בעלי משקל יתר!), לך בשעות הלילה שפחות אנשים נמצאים ברחוב, אין ברירה, זה חשוב מאוד לירישה שלך במשקל לא רק כשריפת קלוריות אלא גם לשמירה על מסגרת בריאה שתביא אותך לירידה במשקל.
    לדעתי קשה מאוד לרדת במשקל כל כך הרבה קילוגרמים לבד ולכן אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית שתדריך אותך באוכל, בפעילות הגופנית ותשמור עליך גם בזמנים קשים בתהליך.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו