מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניפוחיאירה05/06/2012
שלום .
רציתי לדעת אם אני רוצה לעבוד על ניפוח בצורה יעילה. מה רצוי שאעשה ? לעשות את העבודה על המכשירים לאחרי הפעילות האירובית או לפני ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי לפני האירובית
משה07/06/2012כמובן שיש פה גם עניין של תזונה נכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפי שכתבתי לך בפורום הקודם...
איתן קטן10/06/2012היי יאיר,
אני משער שכוונתך במילה ניפוח הינה לעלייה במסת השריר. אם כך, ההמלצה הראשונה שלי הינה בראש ובראשונה לדאוג לתזונה שלך, כי ללא תזונה נכונה התוצאות יהיו דלות מאוד. על מנת לעלות במסת השריר נדרש עיקרון אחד ועיקרי - שמירה על מאזן קלורי חיובי, משמע צריכת כמות קלורית הגבוהה מזו הנדרשת לגוף ביממה וזאת למטרת שיקום ובניית רקמות חדשות. כמו כן, גם לתוכנית אימון יש חלק בתהליך והיא צריכה להתאים למטרות שלך. אישית, הייתי מפריד את אימון האירובי מאימון האנאירובי לימים נפרדים כדי שהאימון שמיצוי הפוטנציאל באימון ובהרמת המשקלים יהיה אופטימלי, אך אם אין ביכולתך לאפשר זאת מפאת חוסר זמן רצוי שתבצע את האימון האנאירובי (כוח) לפני האימון האירובי. בנוסף, יש לקחת בחשבון את ההוצאה הקלורית היומית באימון האירובי כחלק מההוצאה הקלורית היומית, מכיוון שאם הפעילות נעשית בעצימות גבוהה/ לאורך זמן, היא יכולה לפגוע במאזן הקלורי היומי שלך ולהאט את קצב העליה במשקל.
בברכה,
איתן קטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניפוח - תגובה
סיון דוד07/06/2012שלום ירידה
לדעתי זוהי שאלה שאין עליה תשובה חד משמעית אך ממליצה לך לשאול בפורום כושר גופני
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?