מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כללי-וזה מופנה לרעות גרוסשלומי כהן18/06/2012
שלום רב וערב טוב לך רעות.
שלום.היי.רק רציתי להגיד שאני יודע שכבר דיברנו על זה וזה..
אבל היום בערב הזמנו פיצה משפחתית שהגבינה בה הייתה גבינה בסדר..לא יודע כמה איכותית כמו שאמרת לי..
אבל הייתה ממש בסדר הגבינה.אני אכלתי משולש אחד של פיצה עם תירס ורציתי לשאול אותך האם זה בסדר?? ואכלתי רק משולש אחד ומאז שדיברנו על זה אז שהמשפחה שלי הזמינה פיצה ולא אכלתי שאמרתי לך..אז מאז בכלל איזה ומשהו אולי יותר לא אכלתי בכלל פיצה.......אני לא אוכל את זה כל יום...זה לא תחליף לאוכל כמו אורז,פסטה..
אז זה בסדר???
מחכה לתשובה וערב טוב.
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראשית, אל תצפה לתגובה כאן
מיקי24/06/2012וגם אם תקבל, הפורום הזה(כלומר שתי המנהלות שלו) ממש לא מקצועי.
שנית, אז אכלת משולש פיצה! מה כבר קרה? מדי פעם מותר לחטוא בדברים. הגוף מגיב גם ליותר מדי איסורים. אל תתייסר ואל תתחרט. אוכלים מדי פעם דברים שרוצים. תאמין לי שלא יקרה לך שום דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)