פיתוח גוף ותזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיתוח גוף ותזונה
    לאונידס
    26/07/2012

חזרתי לתחום הפיתוח גוף , הנני על גובה מטר 67 שוקל בסביבות 66...
    אני עכשיו עובד על הכנסת הרבה קלוריות על מנת לעלות במסת השריר...
    בסביבות 2000-2500...
    אך יש לי בעיה :/ אני תמיד מרגיש מאוד מאוד מפוצץ באוכל זה מקשה עליי לישון לפעמםי :/ ושאני מנסה לעשות צרכים זה יוצא נורא חלקי אפשר להגיד עצירות...
    מה עליי לעשות על מנת שאוכל לאכול את הכמות הזאת של האוכל אך להרגיש רגיל גם מבחינת הצרכים והתפקוד היום יומי שלי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיתוח גוף ותזונה

הוספת תגובה

• פיתוח גוף ותזונה - תגובה

רעות גרוס
    26/07/2012

אתה אוכל ירקות? פירות? לחם מלא? אתה צריך סיבים תזונתיים ולשתות הרבה מים כדי שהיציאות שלך יהיו סדירות.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה לצרוך?

לאונידס
    26/07/2012

האמת שלא צורך הרבה ... השאלה היא כמה ירקות ופירות ?
    וכמה סיבים תזונתיים עליי להכניס על מנת שאוכל למרות שאני אוכל 2000-2500 קלוריות לא לסבול מעצירות...
    תודה רבה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה לצרוך? - תגובה

סיון דוד
    27/07/2012

ההמלצה היא לצרוך לפחות 5 פירות וירקות ביום , סיבים תזונתיים - 25 גר' ליום...
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו