לרעות גרוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרעות גרוס
    נועם
    07/08/2012

תודה
    בעקבות דברייך הלכתי לתזנואית והיא עשתה לי תפריט מותאם בשבילי שהוא אם גם הרבה שומן היתי שמח לקבל את חוות דעתך כדי לדעת אם אני בדרך הנכונה לחיטוב מהיר יש לציין שאני עושה צפון קשה מאוד מהבוקר עד הערב כול יום שכולל הליכה של 20 קילומטר אם משקל של 20 קילו עלי ריצה של 7 קילומטר אימון קשה מאוד במכון כושר הרבה כפיפות בטן ושכיבות סמיכה ומתח אני יפרט את התפריט ליתר ביטחון

קלוריות- 2065 פחמימות- 235 חלבונים-129 שומן- 60 סידן- 1283

שומן רווי 23 גרם

בוקר: ביצה קשה, וחביתה 2 ביצים , חצי כוס חלב, אפרסק , מללפון ועגבניה, פתית ו3 פרוסות לחם קל, 2 כפות גבינה לבנה 5 אחוז ו2 כפות קוטג 5 אחוז

לפני אימון בננה , אחרי אימון טונה בשמן צמחי

צהריים: מנה בינונית של אורז לבן בשמן זית ויחידה גדולה של חזה עוף בשמן זית

ערב: 3 כוסות של דגני בוקר ציריוס אם 2 כוסות חלב ואפרסק
    אני לא חורג ולא מכניס שום דבר חות מהתזונה
    תודה רבה את מאוד עוזרת לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרעות גרוס

הוספת תגובה

• לרעות גרוס - תגובה

רעות גרוס
    24/08/2012

3 ביצים ביום זה יותר מידי. תאכל ביצה אחת+ כמה שאתה רוצה חלבונים (הלבן של הביצה). חוץ מזה הכל טוב. אם אתה אוהב מג׳דרה (אורז עם עדשים) אתה יכול לאכול בכמות של האורז- גם מכיל חלבונים וגם מאוד בריא (בעדשים יש סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים).
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו