רצה 50 ק"מ בשבוע ועולה במשקל???????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רצה 50 ק"מ בשבוע ועולה במשקל???????
    ברוריה
    08/08/2012

בת 47, מתאמנת למרתון אוכל מאוזן מאוד ובכל זאת עולה במשקל. מה עושים ולמה זה קורה. גיל המעבר ? מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רצה 50 ק"מ בשבוע ועולה במשקל??????? - תגובה

סיון דוד
    13/08/2012

שלום ברוריה
    האם היית אצל איש מקצוע בנוגע לתפריט? אם לא, הייתי ממליצה לך לפנות לדיאטנית על מנת שאכן תעזור לך להרכיב תפריט המתאים לנתונייך האישייים
    דבר נוסף, אולי יש מקום לעשות בדיקות דם ולבדוק את פעילות בלוטת התריס אשר לעתים יכולה לגרום לעליית משקל במידה ואינך מאוזנת
    ומכיוון שאת מתאמנת - אולי יעזור אם תקראי הסבר שלי ברשימת שאלות נפוצות בפורום זה, לגבי ארוחה לפני ואחרי אימון

ודבר אחרון- האם מדדת הקפים לאחרונה? האם את מרגישה שינוי במכנסיים מבחינת היקפים? לעיתים ישנה עליית משקל הנובעת מעלייה במסת שריר, אך למעשה מסת השומן יורדת ואת זאת ניתן לראות במדידת היקפים בגוף, או שמרגישים פשוט שהמכנסייים מעט רופפים... ואז אין צורך להלחץ מעליית משקל זו כיוון שמדובר במסת שריר שגדלה..

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לברוריה- בהמשך לשחתנו הטלפונית

סיון דוד
    15/08/2012

לצערי לא מצאתי תזונאית ספורט מהאיזור עבורך, אני מכירה עוד תזונאית שגם היא בחל"ד...
    אם תרצי להפגש אני חוזרת לתת ייעוצים אישיים לאחר החגים...
    נסי אולי דרך חדר כושר אם את מתאמנת- לברר אם יש שם תזונאית ספורט

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצה 50 ק"מ בשבוע ועולה במשקל??????? - תגובה

רעות גרוס
    04/09/2012

הרבה פעמים (מניסיון של לקוחות) עושים הרבה פעילות גופנית ולא יורדים במשקל או אפילו עולים. ברוב המקרים זו תזונה. שינויים קטנים בתפריט שלך יכולים להביא לשינוי המיוחל לך.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו