תזונה וספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה וספורט
    riki
    14/10/2012

אני בת 38 סובלת מעודף משקל .
    גובה 1.67 משקל 87.8 .
    לפני כשלושה שבועות אחרי אינספור דיאטות החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולעשות את זה פעם אחת כמו שצריך.
    התחלתי בדיאטת הנקודות של שומרי משקל ובפעילות ספורטיבית.
    במסגרת הדיאטה אני מצליחה יפה לשמור על המסגרת שלי ואוכלת כמו שצריך ומה שצריך. מבחינת פעילות גופנית - אני עושה כ- 4-5 פעמים בשבוע הליכה של 25 דקות , ואז נעצרת בגינה עם מכשירי כושר, שם עובדת כרבע שעה בערך וממשיכה בהליכה של 20 דקות .
    בשבוע הראשון ירדתי 1.8 ק"ג .
    בשבוע השני לא זזו מחוגי המשקל
    ובשבוע השלישי חשכו עיניי כשראיתי שעליתי 400 גרם.
    אני מיואשת ולא מבינה מה אני לא עושה בסדר??? אני לא רוצה להפסיק כי הייתי חדורת מוטיבציה לחלוטין , מצד שני , לא ייתכן שאני אעשה גם פעילות גופנית וגם דיאטה ועוד אעלה במשקל.... אני ממש אשמח לעזרה וייעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה וספורט

הוספת תגובה

• תזונה וספורט - תגובה

רעות גרוס
    14/10/2012

האם בקבוצת שומרי משקל יש לך למי מהדיאטנית לפנות? כתבי יומן אכילה, כל מה שאת אוכלת ושותה ותני לאחת הדיאטנית שתבדוק. את צריכה שים לב שכל המזונות שאת אוכלת ושותה כתובים, רק כך אפשר לנתח את העליה שלך במשקל.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליות וירידות במשקל

חוה
    14/12/2012

אני לא מומחית אבל גם אני כמוך עושה ספורט ונשקלת לעיתים קרובות בתקווה למצוא ירידה משמעותית.
    טיפ: לפני ובזמן המחזור יש עליה מסויימת במשקל.
    אני תמיד לא מתייחסת לשינויים ב פלוס\מינוס חצי קילו כי יכול להיות שזה כתוצאה מארוחה שאכלתי ועדיין נמצאת במערכת, שלפוחית שתן מלאה וכד'. אם בפעם הקודמת נשקלתי עם מערכת עיכול ריקה ושלפוחית ריקה ועכשיו המערכת מלאה אז יתכנו בקלות סטיות כאלו.

הגישה שלי היא המשיכי בעבודה, ותני לגוף שלך זמן. לא כל יום דומה ליום אחר.
    אם תמשיכי להקפיד על תזונה בריאה וספורט אין מצב שלא תרדי.

הכי חשוב זה להתמיד ולא להתאכזב מעליות קטנות בדרך. אם בסכ"ה את יורדת זה טוב. אני למשל יורדת בקביעות בקצב של 400-500 גרם בשבוע. זה לא הרבה אבל גם לא קשה לי לשמור על תזונה כזו ואני לא מרגישה מחסור חמור באוכל.

בכלל אני אומרת לא להשקל כל יום. עלי על המשקל פעם בשבוע. זה מספיק. ואם את עולה הרבה אז קחי בחשבון שרק השקילה בסוף שבוע (למשל) היא שנחשבת.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו