מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כללי-מראהשלומי כהן17/10/2012
שלום רב .היי .וערב טוב לכולם.
שלום. היי .כמה זמן לא הייתי באתר הזה..
אהה רק רציתי לשאול ולהתייעץ ובכלל לקבל כיוון,הכוונה למרות שכבר אני יודע ששאלתי את זה בפורום הזה את סיוון או רעות...חחח אגב אתן זוכרות אותי??
טוב אז ככה....אני רוצה קודם כל לשאול משהו לפני שאני מתייעץ...
רציתי לשאול ולהגיד שעכשיו אני בן 19.5 עוד מעט בן 20.אני 1.63 וסיימתי תיכון,ביה"ס שנה שעברה..שזה לא פרט כ"כ חשוב ומעמיק אבל סתם בשביל הפרוטוקול.
רציתי להגיד שעכשיו ,נכון לעכשיו אני שוקל בין 62-63 ק"ג..ולפני שאני יגיד משהו אז רציתי לשאול שמה זה נמוך מאוד לבנאדם כמוני בן 19.5 עוד מעט עשרים..או שזה בסדר??
עכשיו אני רק יגיד שכל הגוף שלי,כל המשקל שלי..אין בן בכלל שרירים....לא בידיים ולא בגוף...זה הכל שומן,אחוזי שומן..יש לי קצת שריר ביד ימין אבל זה לא נחשב..ורציתי להגיד ששמתי לב ויותר נכון הגעתי למסקנה שאני לא מרוצה מעצמי...כי כמעט לכל החברים שלי,הבנים,הגברים בגילאים שלהם...הם כולם מנופחים בשרירים,בידיים,בגוף...הגוף שלהם בנוי משרירים ורק שלי משומנים...
אז רציתי לשאול איך אפשר להפוך את הגוף שלי(את הגוף המגעיל שיש לי) מסתם שומנים לשרירים??מה להתחיל ללכת לחדר כושר???
ואם אין לי כסף לחדר כושר ולעשות מנוי אז רציתי לשאול האם אפשר לעשות זאת מבלי ללכת לחדר כושר ולעשות מנוי??
עכשיו גם רציתי לשאול את רעות או סיוון..היי..אתם זוכרות אותי?? שמה אתן חושבות על הנתונים שלי..אני במשקל נמוך ביחס לגיל שלי ולגובה שלי,זה בסדר...אני צריך לעלות במשקל....מה אתן חושבות לגבי המשקל שלי???
והאם מותר לי לעלות במשקל 2 ק"ג באוכל.......וזה יהיה בסדר???
תראו רגע שעכשיו אני בן 19.5,עוד מעט בן 20,את האמת אני לא כ"כ מרוצה מעצמי,מאיך שאני נראה...כי כל החברים שלי שוב מנופחים בשרירים כאלו וזה ורק אני לא....ובכלל אף פעם מגיל אפס ועד עכשיו אף פעם לא עשיתי מנוי לחדר כושר,עשיתי ספורט בעצמי,ריצות וכאלו במשך החיים שלי...ולמרות שאני שוקל בערך 62-63 ק"ג אני בכושר למרות שכבר מעל איזה שנה לא עשיתי ספורט בכלל.....בין שנה לשנה וחצי לא עשיתי ספורט...אבל אני יכול לקום ולהתחיל ולעשות ספורט,אין לי בעיה.
אז רציתי לשאול איך אתן ממליצות לי?מה לעשות???מה לעשות מנוי בחדר כושר...??ואם אין לי כסף...אז יש אפשרות להתחיל לפתח לעצמך שרירים בגוף מבלי לעשות מנוי לחדר כושר על ידי תזונה נכונה,לא יודע..יש אפשרות כזאת??
מחכה לתשובה והמשך ערב טוב.
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כללי-מראה - תגובה
סיון דוד18/10/2012שלום שלומי
אין צורך לעשות מנוי בחדר כושר ואתה יכול להתאמן באופן עצאמי, ישנם מתקני כושר כמעט בכל עיר אשר נימצאים ברחוב , בד"כ ליד איזורים של מסלולי הליכה, וניתן לעבוד ולהגיע איתם לתוצאות יפות מבחינת פיתוח שריר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכללי-מראה
שלומי כהן18/10/2012שלום רב סיוון .היי אחה"צ טובים/ערב טוב לך.
שלום רב סיוון .שלום .היי אחה"צ וערב טוב לך.
היי...רק רציתי להגיד שבקשר למה שאמרת אז איפה שאני גר שזה במבשרת ציון שזה לא עיר אלא מועצה מקומית אבל אנחנו נחשבים בתוך ירושלים..אבל זה לא משנה..
זה לא מה שרציתי להגיד....רציתי להגיד שאיפה שאני גר במבשרת ציון אז יש לנו את המקנים האלו,מתקני ספורט,גם יש אפילו בפארק שליד הבית שלי...וגם באזור הקסטל במבשרת ..בקיצור יש לנו את המתקנים האלו....אז אם אמרת שאפשר להשתמש בהם לפיתוח שריר אז אני סומך עלייך לא רק במאה אחוז אלא במיליון אחוזים וכל האחוזים שיש בעולם כי גם את מוסמכת ויש לך תארים ודקטורט וכל זה בספורט לא??
דבר שני שרציתי להגיד זה לגבי המשקל שלי..אז אני עכשיו בערך 62.4 במשקל ואני 1.63 ואני בן 19.5 עוד מעט עשרים והייתי אמור להתגייס אבל אבל הצבא לא גייס אותי..בקיצור רציתי לשאול אותך את סיוון,בתור אחת שמומחית ומוסמכת ושי לך תואר ודוקטורט וכל זה אז המשקל שלי בסדר לגיל שלי ולגובה שלי??זה לא קצת נמוך מדי??ורציתי גם לשאול האם זה יהיה בסדר למרות שכבר שאלתי את זה שאני יעלה רק 2 ק"ג אבל רק מבחינת אוכל..ויהיה 65 במשקל...זה יהיה בסדר??
ודבר שלישי שרציתי להגיד שמחוץ למכשירי ספורט האלו אז יש לי בבית משקולות שזה גם טוב לידיים...וגם אפשר לעשות בית שכיבות שמיכה,כפיפות בטן,כל מיני כאלו..זה גם טוב נכון??זה בסדר לפי דעתך??
מחכה לתשובה ושיהיה לך המשך ערב פשוט מ-צ-ו-י-ן וסופ"ש עוד מעולה..
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכללי-מראה - תגובה
סיון דוד28/10/20121. אתה במשקל תקין ביחס לגובהך אך אתה יכול לעלות 2 ק"ג במידה ואתה מרגיש צורך...
2. לגבי שאלתך השנייה, אתה יכול לעשות אימון ביתי כמו שכתבת, בנוסף לאימון המכשירים מחוץ לבית...
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?