עלייה במשקל וחיטוב הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה במשקל וחיטוב הגוף
    דני
    18/11/2012

היי, אני שניר בן 21, כיום שוקל 60 קילו, מתאמן מזה כשנה וחצי בחדר כושר.
    מעולם לא הייתי "אכלן" גדול, הייתי בחור רזה מאז ומעולם. כשנרשמתי לחדר כושר שקלתי 52 קילו, בעזרת המאמן שבנה לי תפריט תזונה בשילוב עם תוכנית אימונים-עליתי במשקל.
    נכנסתי לכאסח רציני של אכילה(מה שלא אופייני לי) בשילוב עם גיינר, וכעבור 7-8 חודשים בערך שקלתי 64-65...66 היה המשקל המקסימלי שהצלחתי להגיע אליו.
    מאז הפסקתי עם הגיינר והתחלתי לשתות שייק חלבונים(של דיימטייז-elite), והשתדלתי כמה שיותר לשמור על המשקל הקיים.
    התוצאות נראו לעין במיוחד בחלק של היד הקדמית, הכתפיים וקצת חזה.

לצערי, כיום אני שוקל 60 קילו...בעיקר בגלל מיאוס באוכל.
    אני אוכל כל יום קופסת טונה(כי מה כבר אפשר לאכול ארוחת ביניים שהיא לא בשרית ובריאה?), לא אוכל שטויות, שייק חלבונים ביום, ומשתדל לאכול בצורה מסודרת-6 ארוחות בריאות ביום.

אחרי ההקדמה, 2 שאלות:
    *יש צורך לעלות במשקל, נכון?(1.78) כבר פחות רואים תוצאות, אני מרגיש שנתקעתי...וזה קשור גם לתזונה, נכון?
    מה אני צריך לשנות? מה מומלץ וצריך להוסיף לתפריט היומי?

*שנה וחצי שאני מתאמן ואין לי בטן חטובה/"בכושר"-אולי אני רזה מדי?
    כך או כך-מה מומלץ לעשות כדי שכן תהיה בטן חטובה...קוביות. במה לתת את הפוש? האם כדאי וצריך לעשות אימון בטן כל יום(גם ב"ימי מנוחה" שאני לא בחדר כושר)?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה במשקל וחיטוב הגוף

הוספת תגובה

• עלייה במשקל וחיטוב הגוף - תגובה

סיון דוד
    19/11/2012

שלום שניר
    אני ממליצה לך לחזור לגיינר במקום שייק חלבונים מכיוון שמכיל יותר קלוריות כולל פחמימות ושומנים שיעזרו לך לעלות מעט במשקל , שייק חלבון אינו מאוזן ומכיל בעיקר חלבון.
    לדעתי הייתי ממליצה לך לעלות עוד מעט במשקל , 2-3 ק"ג לפחות על מנת להיות בטווח התקין.
    נראה כי אין לך גיווון בתפריט וכדאי שתספק לגוף שלך מזון יותר מגוון ולשם כך אתה יכול לפנות לדיאטנית בפגישה מסודרת... לקופסת טונה יש תחליפים רבים ולא כדאי לצרוך ממנה בכל יום...

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו