ספורט ועלית מיצי קיבה .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספורט ועלית מיצי קיבה .
    דרומית
    23/11/2012

שלום אני בת 18, לאחרונה גיליתי שאני סובלת מעלית מיצי קיבה (התלוננתי על קושי בנשימה עד ליציאת אויר, ועוד..) אין לי שום כדור (ואני גם מעדיפה שלא לקחת) הרופא אמר מה אסור לאכול וזהו.
    אחרי עשיית ספורט קצת קשה לי לנשום שוב עד ליציאת אויר (אני לא שומרת על הדיאטה ב100 אחוז). אני חוזרת לרקוד אחרי הפסקה של חמישה חודשים ואשמח אם תייעצו לי מה אפשר לאכול בימים שבהם אני הולכת לסטודיו כדי לא להרגיש את תחושת החנק ..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספורט ועלית מיצי קיבה .

הוספת תגובה

• ספורט ועלית מיצי קיבה . - תגובה

סיון דוד
    29/11/2012

שלום
    בעקרון כדאי לך להמנע מרשימת המזונות שהרופא המליץ לך, ולהקפיד על מרווח בין הארוחה שלפני אימון ובין האימון עצמו:
    לשמור על מרווח של לפחות 3 שעות אם מדובר בארוחה "גדולה" , ואם מדובר בארוחה קלה אז לפחות שעה וחצי.
    כמו כן לא הייתי ממליצה לך לאכול ירקות או מזון שומני בכל ארוחה שלפני אימון, כיוון שמתעכלים לאט ויכולים להפריע לך באימון.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו