אחוזי שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחוזי שומן
    סיגל
    10/12/2012

שלום ברצוני לשאול אותך בבקשה אני שוקלת 80 קילו עושה ספרוט הליכה 4 בשבוע כשעה ויותר אני לאחר לידה שנה ושלושה חודשים שומרת על תזונה נכונה מאוד קשה לי לרדת בבדיקה אתמול ערכתי בדיקה אחוזי שומן היו 36 % אחוז נבהלתי אני בת 37 מה את יכולה לעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחוזי שומן

הוספת תגובה

• אחוזי שומן - תגובה

סיון דוד
    13/12/2012

קודם כל כדי שהבדיקה של אחוזי שומן תהיה מדוייקת יש צורך במספר כללים כשהראשון הוא שלפני הבדיקה את צריכה להיות בצום, וכמובן לא לאחר אימון, או לא במחזור.... לידיעתך.

לגבי הורדת אחוזי שומן-
    אכן חשוב להוריד במשקל בעיקר ממסת השומן ולא ממסת השריר, וזאת עושים ע"י תזונה נכונה יחד עם ספורט. אדם מאומן יכול לשקול הרבה אבל עיקר המשקל הוא משריר ולא משומן ולכן היום פחות מתייחסים למשקל הכללי

כדאי שתיפגשי עם תזונאית ספורט ותקבלי עזרה וטיפים לגבי תפריט אישי המתאים לך עם האימונים.
    לא להתייאש , ברגע שמחליטים לרדת במשקל עם ספורט זה לוקח יותר זמן כי למעשה יורדים ממסת השומן וזה לוקח יותר זמן אבל יותר בריא.... אם עושים "דיאטה" בלי ספורט אז יורדים יותר מהר כי למעשה יורדים ממסת השריר... כלומר מפרקים שריר ונשארים עם השומן= לא בריא.

ב ה צ ל ח ה
    ואנחנו כאן אם יש לך שאלות על תזונתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו