מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחוזי שומןסיגל10/12/2012
שלום ברצוני לשאול אותך בבקשה אני שוקלת 80 קילו עושה ספרוט הליכה 4 בשבוע כשעה ויותר אני לאחר לידה שנה ושלושה חודשים שומרת על תזונה נכונה מאוד קשה לי לרדת בבדיקה אתמול ערכתי בדיקה אחוזי שומן היו 36 % אחוז נבהלתי אני בת 37 מה את יכולה לעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחוזי שומן - תגובה
סיון דוד13/12/2012קודם כל כדי שהבדיקה של אחוזי שומן תהיה מדוייקת יש צורך במספר כללים כשהראשון הוא שלפני הבדיקה את צריכה להיות בצום, וכמובן לא לאחר אימון, או לא במחזור.... לידיעתך.
לגבי הורדת אחוזי שומן-
אכן חשוב להוריד במשקל בעיקר ממסת השומן ולא ממסת השריר, וזאת עושים ע"י תזונה נכונה יחד עם ספורט. אדם מאומן יכול לשקול הרבה אבל עיקר המשקל הוא משריר ולא משומן ולכן היום פחות מתייחסים למשקל הכללי
כדאי שתיפגשי עם תזונאית ספורט ותקבלי עזרה וטיפים לגבי תפריט אישי המתאים לך עם האימונים.
לא להתייאש , ברגע שמחליטים לרדת במשקל עם ספורט זה לוקח יותר זמן כי למעשה יורדים ממסת השומן וזה לוקח יותר זמן אבל יותר בריא.... אם עושים "דיאטה" בלי ספורט אז יורדים יותר מהר כי למעשה יורדים ממסת השריר... כלומר מפרקים שריר ונשארים עם השומן= לא בריא.
ב ה צ ל ח ה
ואנחנו כאן אם יש לך שאלות על תזונתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?