מה לעשות???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות???
    שיקמה
    19/12/2012

היי אני שיקמה ואני מתאמנת ארבע פעמים בשבוע באתלטיקה.
    אני בגובה 158 ושוקלת 57 ואני חייבת להוריד משקל ואחוזי שומן
    הבעיה היא שאני מגיעה אחרי אימון אני נורא רעבה אז אני אוכל יותר מדי ואז אני מכניסה הרבה יותר מדי אנרגיהממה שהוצאתי ...
    אז מה לעשות.?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות???

הוספת תגובה

• מה לעשות??? - תגובה

רעות גרוס
    23/12/2012

איך את אוכלת במשך היום? האם את אוכלת משהו לפני האימון? האם זו אתלטיקה מכשירים ? אם כן, האם את עושה פעילות אירובית?
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות?? תגובה

שיקמה
    25/12/2012

בבוקר אני אוכלת ארוחת בוקר כריך בינוני ואז צהרים קצת אורז וסלט ואז אני הולכת לאימון.
    אני מתאמנת באתלטיקה קלה לא מכשירים ...ואני לא עושה הרבה אירובי כי זה לא מה שאני מתאמנת אליו..
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות?? תגובה - תגובה

רעות גרוס
    26/12/2012

את לא אוכלת מספיק ולכן את מאוד רעבה לאחר האימון. אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית שמתמחה בספורט שתבנה לך תפריט אישי לפי האימונים שלך.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו