מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה אשמח לתשובה מהירה !!טלי17/01/2013
היי אני נמצאת כרגע בסדנא להכשרת רקדנים, רוקדת בין 4 ל7 שעות ביום חמישה ימים בשבוע. חשוב לציין שמדובר על שעות של שיעורים-זה לא שאני בפעילות רציפה כל השעות האלה..זה שיעורי ריקוד-לפעמים מוציאים המון אנרגיה ולפעמים עושים דברים רגועים או מקשיבים להסברים ל המורה..אני בת 21 גובה 1.55 ורוב חיי ה"בוגרים" שקלתי 43-4. בארבעת החודשים האחרונים שיניתי את הרגלי התזונה שלי-התחלתי לאכול פחות והורדתי במשקל, כיום אני שוקלת 37.5.
אני מודעת לכך שמשקלי נמוך מידי וברצוני לתקן זאת כדי שאוכל להמשיך לרקוד ולחיות את חיי בצורה תקינה.
לכן הלכתי לדיאטנית ולאחר ששמעה את הרגלי האכילה שלי הגענו ביחד ל"תפריט" מסויים: 6 מנות פחמימה ליום, 3 מנות שומן, 100 גרם טופו/קופסת טונה במים/100 גרם חזה עוף, יוגורט אחד, שתי מנות פרי, 5 מנות ירק, 3 כפות גבינה לבנה, בערך ספל-ספל וחצי חלב שאני שותה במהלך היום..
השאלה שלי היא כזאת, האם תפריט זה נשמע לכם מתאים למשקלי ולרמת האנרגיה הגבוהה שאני מוציאה במהלך השבוע?
אשמח מאוד לתשובה כמה שיותר מהירה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי לציין..
טלי17/01/2013היוגורט והגבינה הם 3%-5 אחוז..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחכתי לציין.. - תגובה
סיון דוד18/01/2013הי טלי
נסי להוסיף עוד מעט שומנים טובים - את יכולה לאכול 5 מנות שומן ביום במקום 3 . לדוגמא אגוזים, שקדים אבוקדו שמן זית וכו׳...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה אשמח לתשובה מהירה !! - תגובה
רעות גרוס17/01/2013אם את מרגישה רעבה או לא עולה במשקל תוסיפי אוכל מזין. אני הייתי מוסיפה גם ביצה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)