שאלה חשובה אשמח לתשובה מהירה !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה אשמח לתשובה מהירה !!
    טלי
    17/01/2013

היי אני נמצאת כרגע בסדנא להכשרת רקדנים, רוקדת בין 4 ל7 שעות ביום חמישה ימים בשבוע. חשוב לציין שמדובר על שעות של שיעורים-זה לא שאני בפעילות רציפה כל השעות האלה..זה שיעורי ריקוד-לפעמים מוציאים המון אנרגיה ולפעמים עושים דברים רגועים או מקשיבים להסברים ל המורה..אני בת 21 גובה 1.55 ורוב חיי ה"בוגרים" שקלתי 43-4. בארבעת החודשים האחרונים שיניתי את הרגלי התזונה שלי-התחלתי לאכול פחות והורדתי במשקל, כיום אני שוקלת 37.5.

אני מודעת לכך שמשקלי נמוך מידי וברצוני לתקן זאת כדי שאוכל להמשיך לרקוד ולחיות את חיי בצורה תקינה.
    לכן הלכתי לדיאטנית ולאחר ששמעה את הרגלי האכילה שלי הגענו ביחד ל"תפריט" מסויים: 6 מנות פחמימה ליום, 3 מנות שומן, 100 גרם טופו/קופסת טונה במים/100 גרם חזה עוף, יוגורט אחד, שתי מנות פרי, 5 מנות ירק, 3 כפות גבינה לבנה, בערך ספל-ספל וחצי חלב שאני שותה במהלך היום..

השאלה שלי היא כזאת, האם תפריט זה נשמע לכם מתאים למשקלי ולרמת האנרגיה הגבוהה שאני מוציאה במהלך השבוע?

אשמח מאוד לתשובה כמה שיותר מהירה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שחכתי לציין..

טלי
    17/01/2013

היוגורט והגבינה הם 3%-5 אחוז..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחכתי לציין.. - תגובה

סיון דוד
    18/01/2013

הי טלי
    נסי להוסיף עוד מעט שומנים טובים - את יכולה לאכול 5 מנות שומן ביום במקום 3 . לדוגמא אגוזים, שקדים אבוקדו שמן זית וכו׳...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה אשמח לתשובה מהירה !! - תגובה

רעות גרוס
    17/01/2013

אם את מרגישה רעבה או לא עולה במשקל תוסיפי אוכל מזין. אני הייתי מוסיפה גם ביצה.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו