שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דנה
    27/01/2013

היי,אני בת 25, כבר קרוב ל3 חודשים אני עושה ספינינג 3 פעמים בשבוע(מתוכם יומיים שיעורים כפולים)ופעמיים בשבוע קיקבוקס.התחלתי במשקל 75 (גובה 1.73) כרגע אני במשקל 72 וחצי מה שאומר שבקושי ירדתי במשקל!אני לא עושה תפריט,אני פשוט משתדלת לשמור עד כמה שאפשר-שתיה מתוקה אני לא נוגעת בכלל,משתדלת לא לאכול חטיפים ומאפים(חוץ מסופי שבוע)מה שאני אוכלת בדרך כלל באופן קבוע זה איזשהו מעדן בבוקר,בצהריים מנת חלבון+פחמימה לא לפי כמות מסוימת,לפני אימון-בדרך כלל בננה,ואחרי אימון-קרקר עם גבינה וביצה וכמובן ירקות.אני רואה שינוי קטן בגוף באיזור המותן,ושינוי באיזור הידיים שנהיו שריריות יותר והאמת שזה לא מה שרציתי.הרגליים נשארו אותו הדבר בדיוק!שזה האיזור שהכי רציתי לרדת בו. מה אני עושה לא נכון?האם אני לא רואה תוצאות כי אני לא עושה תפריט מסודר?או שזה בגלל שאני עושה רק ספיניג וקיקבוקס ולא משלבת דברים נוספים?האם את\ה ממליצ\ה לי להתחיל תפריט חלבונים בלבד שבו הבנתי שרואים תוצאות!אשמח לקבל עצות.תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

רעות גרוס
    27/01/2013

שלום דנה. אין ירידה בשומן מאיזור מסויים אלא מכל הגוף (דוקא הכי קשה לרדת מהירכיים אבל עם אכילה נכונה ואימונים גם משם בסוף יורדים..). יתכן שכיוון שהתפריט היומי שלך לא מסודר את לא מודעת לכמויות שאת אוכלת. תפני לדיאטנית שמתמחה בספורט (את חייבת פחמימות בגלל האימונים העצימים שלך) שתבנה לך תפריט המותאם לך ולאימונים שלך. את גם יכולה לכתוב יומן אכילה ולראות במדויק מה וכמה את אוכלת.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו