אני מתחילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מתחילה
    לילי
    06/02/2013

שלום אני בת 20 ואני רוצה להתחיל להתאמן ולבנות תזונה נכונה בהתאם לאימון. איך בונים תפריט ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מתחילה

הוספת תגובה

• אני מתחילה - תגובה

סיון דוד
    06/02/2013

שלום לילי
    ראשית, כל הכבוד על הרצון לשנות את אורח החיים שלך ולשמור על תזונה נבונה ועל פעילות גופנית!!
    שנית, לגבי בניית תפריט , לצערי אין באפשרותנו להרכיב תפריט לגולשים דרך הפורום. את יכולה לקבוע פגישה מסודרת עם תזונאית ספורט או לנסות לקבוע תור לדיאטנית דרך הקופה . את מוזמנת לפנות אלינו בפורום אם יש לך שאלה בנוגע לתפריטך, נשמח לעזור!

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

לילי
    07/02/2013

האם יש לך המלצות כלשהן לתזונאית באזור המרכז?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

סיון דוד
    13/02/2013

היכן את גרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מתחילה - תגובה

סיון דוד
    06/02/2013

שלום לילי
    ראשית, כל הכבוד על הרצון לשנות את אורח החיים שלך ולשמור על תזונה נבונה ועל פעילות גופנית!!
    שנית, לגבי בניית תפריט , לצערי אין באפשרותנו להרכיב תפריט לגולשים דרך הפורום. את יכולה לקבוע פגישה מסודרת עם תזונאית ספורט או לנסות לקבוע תור לדיאטנית דרך הקופה . את מוזמנת לפנות אלינו בפורום אם יש לך שאלה בנוגע לתפריטך, נשמח לעזור!

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו