מתאמן על אלפטיקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתאמן על אלפטיקל
    אילן
    01/03/2013

שלום,שמי אילן בן 40 גובה 1.72 משקל 82 קילו מבנה גוף רחב לפני שבוע קניתי מכשיר אלפטיקל של חברת SPIN אני כל יום עושה אימן של 40 דקות 11-12 ק"מ.
    המטרה שלי להוריד במשקל ולחטב את הגוף.
    האם כל יום במשך 40 דקות זה תקין?
    האם צריך לבצע אימון יום כן יום לא?
    ואם יש אפשרות לשלוח לי תוכנית לאימון עם דרגות קושי?
    אני אוכל מסודר לאחר אימון בבוקר וכל שעתיים שלוש משהו קטן פרי ירק ארוחת צהריים וארוחת ערב עם לחם קל כמובן.
    אם יש אפשרות לתת לי טיפים אשמח מאוד
    שבת שלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתאמן על אלפטיקל

הוספת תגובה

• מתאמן על אלפטיקל - תגובה

סיון דוד
    04/03/2013

שלום אילן
    לגבי 3 השאלות הראשונות- אתה מוזמן לשאול בפורום כושר גופני של האתר שלנו.
    לגבי שאלותיך על תזונה-
    אז ההמלצה למי שבצע אימון על הבוקר לאכול משהו קטן לפני על מנת לספק לגוף אנרגיה- אז 20 דק' לפני האימון אתה יכול לאכול פרי כמו בננה או 2 תמרים וכמובן לשתות מים ואז להתחיל אימון.

לגבי שאר היום- אני מבינה שאתה אוכל ארוחות מסודרות וכדאי להקפיד על הרכב הארוחות ולשלב בהם חלבון ופחמימה על מנת לספק לגוף חלבון לאורך כל היום ולא רק בארוחה שאחרי האימון. בבוקר אתה יכול לשלב ביצים, יוגורט עם לחם, בצהרים בשר או תחליף בשר עם פחמימה, בערב טוסט עם גבינה, טונה וכמובן בכל ארוחה לשלב ירקות!

לגבי כמויות כמובן שאין באפשרותי דרך הפורום להמליץ על כמויות ועל תפריט ספציפי ונדרשת לשם כך פגישה מסודרת...

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיוון תודה רבה!

אילן
    07/03/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו