עזרה בבקשה - איפה התוצאות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה - איפה התוצאות?
    DooM
    13/03/2013

שלום,
    אני בת 19, גובה 1.57 ושוקלת 60, אולי קצת פחות.
    אני אוכלת די מסודר [צמחונית ומשתדלת שלא לצרוך חלב וביצים]. זה בערך ככה: בננה עם קוואקר או על פרוסת לחם קטנה וכפית טחינה בבוקר, ירקות מאודים ומג'דרה מלאה לצהריים, סלט +בטטה או פולי סויה או חצי דלורית בערב..., פירות בין הארוחות. הרבה מים ותה ללא סוכר כמובן. בקושי יש מלח באוכל.
    אני רצה כ-40 דקות, פעמיים בשבוע [5 ק"מ]
    ואופניים הם התחבורה העיקרית שלי, כך שזה בערך חצי שעה בכל יום, ולפעמים גם נסיעות ארוכות של כשעה וחצי. אני עושה כפיפות בטן מדי פעם.
    רציתי לשאול מה אני יכולה לעשות כדי להשטיח את הבטן ולרדת במשקל, שכן עד כמה שאני מבינה - התזונה שלי נכונה והספורט שאני עושה מספק. למה הבטן שלי עדיין לא נראית טוב? גם ריכוז שומן וגם נפיחות למרות שאין מלח או גזים באוכל..?
    מה אני צריכה לשנות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה - איפה התוצאות?

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה - איפה התוצאות? - תגובה

סיון דוד
    18/03/2013

שלום
    ראשית -תפריטך דל מידי בקלוריות ומכיל כ1000 קלוריות, לא מומלץ לאכול פחות מ1200 קלוריות ליום
    שנית נראה כי תפריטך אינו מגוון, האם בכל יום את אוכלת את אותה ארוחת הצהריים? חשוב לגוון... מה עם אגוזים ,שקדים ,אבוקדו או שומן אחר חוץ מטחינה בבוקר? חשוב להוסיף מעט שומן ממקור טוב לארוחה ,כך הארוחה גם משביעה יותר...
    הייתי מוסיפה לארוחת הבוקר והערב מזון חלבוני באופן קבוע ולא לסירוגין.
    את יכולה לאכול גבינות עיזים או לשתות חלב סויה שאינם על בסיס חלב פרה, מה עם לשלב טופו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל מה לגבי השאלה המרכזית..?

DooM
    18/03/2013

תודה על התגובה. אני אוכלת כמויות סבירות ומרגישה שבעה בתום הארוחות, כך ש..האם באמת יש מקום להוסיף עוד קלוריות?
    המונח 'מג'דרה' בצהריים בא לציין שילוב של דגן וקטניה, אחת לשבוע או יותר זה מתחלף - יכול גם להיות אפונה וגריסים, שעועית ואטריות, פתיתים ועדשים.. זה מגוון.
    אבוקדו יש בסלט של הערב, בערך כף. ולאורך היום נצרכת ככף טחינה במצטבר. האם טופו לא מהונדס גנטית בצורה הפוגעת בבריאות אם צורכים אותו בקביעות?
    בכל מקרה, השאלה המרכזית היא כיצד לשפר את מראה הבטן, מעבר למה שאני כבר עושה?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל מה לגבי השאלה המרכזית..? - תגובה

סיון דוד
    18/03/2013

עד כמה שידוע לי טופו אינו מהונדס גנטית, והוא במקור עשוי מפולי סויה, תחליף מעולה ובריא מאוד לבשר...
    לגבי תפריטך , אני מסכימה שאת אוכלת טוב, רק נסי להוסיף מזון עשיר חלבון בכל ארוחה (בבוקר בעיקר כי חסר, ובערב פולי סויה או מזון חלבוני אחר באופן קבוע).
    שאר התפריט מצוין ואם את אוכלת אבוקדו ופירות ותוסיפי מנה חלבונית אז תגיעי לכ-1200 קלוריות בערך וזה בסדר.
    לגבי שאלתך המרכזית, אין דרך להוריד אחוזי שומן מאיבר מסויים בגוף, אצלך זה הבטן, אלא ניתן להוריד אחוזי שומן כללי בגוף וכך גם תרד הבטן. בכל מקרה זה דורש סבלנות ולוקח זמן...

בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שאני שוב שואלת, זקוקה לתשובה

DooM
    18/03/2013

ואת הפחתת אחוזי השומן איך עושים אם אני כבר אוכלת בריא ועושה ספורט ועדיין המצב נותר כשהיה..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שאני שוב שואלת, זקוקה לתשובה - תגובה

סיון דוד
    31/03/2013

לדעתי אם את אוכלת טוב אז נסי להוסיף עוד אימון אירובי לסדר יום שלך על מנת להוריד באחוזי השומן, כמו הליכה , ריצה, שחייה וכו'
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו