החלטתי לעשות שינוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלטתי לעשות שינוי
    אהרון
    18/03/2013

שלום אני אהרון בן 21 גובה 175 שוקל 83 מבנה גוף רחב.
    אני מעוניין להתחיל להתאמן ולאכול בצורה שתעזור לי להפטר מהבטן שגדלה לי במהלך שנתיים האחרונות שלא עסקתי בספורט מאז שהתגייסתי.
    רצית להתייעץ איתכם המומחים אולי יש לכם כמה עצות בשבילי. הדבר העיקרי שאני רוצה זה להפטר מהבטן הנוראית שגדלה לי ולחזור להיות חטוב כמו שהייתי.
    אשמח לקבל תשובות :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלטתי לעשות שינוי

הוספת תגובה

• החלטתי לעשות שינוי - תגובה

סיון דוד
    18/03/2013

הי אהרון
    אני יכולה לייעץ לך לגבי תפריטך אם יש לך שאלות, לגבי כושר גופני -אתה מוזמן להפנות שאלות לפורום כושר גופני של be ok.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל ייעוץ לגבי התפריט

אהרון
    27/03/2013

מה להוריד מהתפריט מה טוב לאכול כמה כפות שמן אפשר ביום אם בכלל??
    כבר נמאס לי לראות את עצמי עם הכרס הזו הא חייבת לרדת בחודשיים הקרובים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל ייעוץ לגבי התפריט - תגובה

סיון דוד
    28/03/2013

שלום אהרון
    כמובן שמומלץ להוריד את כל המתוקים , החטיפים והשתייה המתוקה מהתפריט. אפשר לאכול חטיף/מתוק אחד ביום.
    להתמקד באוכל מזין וכמה שפחות מעובד, לגבי שמן- אתה יכול לאכול 3 מנות שומן ליום. מנה אחת של מזון מקבוצת השומנים= כפית שמן זית/קנולה, 1/2 אבוקדו בינוני, 8 שקדים, כף טחינה , 5 זיתים.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו