אימון בחדר כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון בחדר כושר
    אסף
    15/03/2008

יש לי 2 שאלות :

1: אילו תחליפים ראויים יש לשעועית לבנה מבחינת הויטמינים והמינרלים ולא רק מבחינת הברזל

2: האם אדם שמתאמן בחדר כושר צריך לצרוך יותר ויטמינים (אני מתכוון לאלו שמסופקים מהמזון בלבד ולא תוספי מזון) מאדם רגיל כמו סידן ברזל אשלגן וכדומה? או שמספיק לצרוך לפי ההמלצות המקובלות ?(מבחינת חלבון אני יודע שהכמות משתנה)

תודה מראש ויופי של פורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון בחדר כושר

הוספת תגובה

• תיקון קטן התככונתי לחלבון בשאלה הרא

אסף
    15/03/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אסף

גילה אדלר
    15/03/2008

תחליפים לשעועית לבנה הן כל הקטניות : חומוס / עדשים / פול/ סויה / מש/ אפונה / שעועית אדומה ושחורה .
    אדם שמתעמל בחדר כושר , מה שנקרא מתאמן חובב לא זקוק לתוספת של ברזל סידן או כל תוסף , או לתוספת ויטמינים . ההמלצות לתוספת ברזל סידן למשל הם לספורטאים המתעמלים למעלה מ3 שעות אימון עצים 6 ימים בשבוע .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו