תזונה במהלך אימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה במהלך אימון
    לירון
    04/04/2013

היי,

אני מתאמנת כבר מזה 3 שנים הן אירובי והן אנ-איובי.
    אני בת 25, גובה 1.64 משקל 55.
    המטרה שלי היא הן להתחטב והן לרדת טיפה במשקל - בערך 2 קילו.
    אני מתאמנת כ- 4 פעמים בשבוע אירובי, ו- 2- פעמים אנ-אירובי.
    כשאני מתאמנת אנ-אירובי, אני עושה זאת במשך כשעה וחמש דקות ואז עוברת לאירובי למשך שעה. כיוון שאימון ארוך, אני אוכלת פרי בין שני האימונים השונים.
    היום מאמן הכושר בחד"כ שלי אמר משהו מוזר, שנוגד את מה שאני יודעת..
    הוא אמר שכיוון שהמטרה שלי היא בעיקר להוריד במשקל, אסור לי לאכול בין האימונין, ויתרה מכך - לחכות שעתיים בלי לאכול כלום אחרי האימון. לדבריו, רק ככה הגוף ישרוף שחמן. זאת משום שלטענתו רק אחרי 50 דק' של אימון משקולות, הגוף מתחיל לשרוף, והעובדה שאני אוכלת פרי בסוף האימון הורסת את זה.

מה אתן חושבות? לי זה נשמע קצת הזוי..

תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה במהלך אימון

הוספת תגובה

• תזונה במהלך אימון - תגובה

רעות גרוס
    07/04/2013

ההפך, אם לא אוכלים, מאבדים ממסת השריר (הגוף מפרק חומצות אמינו והפיכתם לסוכר למוח) ולכן אני כן ממליצה לאכול פרי (את יכולה גם יוגורט, יש גם חלבונים וגם פחמימות ביוגורט) בין האירובי למשקולות ולהיפך. גם לאכול פרי כחצי שעה לפני האימון, וכמובן עד שעה לאחר האימון לאכול פחמימות + חלבונים + ירקות.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה במהלך אימון - תגובה

סיון דוד
    07/04/2013

שלום לירון
    אני מניחה שהמאמן בחדר כושר הוא לא דיאטן קליני ולכן כדאי לך לקבל המלצות ממנו רק לגבי תחום עיסוקו שהוא כושר גופני כמובן, לגבי התזונה- טוב שאת מתייעצת בפורום שלנו כי את תחום התזונה יש להשאיר לאנשי מקצוע שהם דיאטנים קלינים כמובן :)

אני מזמינה אותך לקרוא הסבר שלי על ארוחה לפני ואחרי אימון ברשימת שאלות נפוצות בפורום זה, וממליצה לך להמשיך לאכול פרי בין האימונים כמו בננה או 2 תמרים , לגבי הארוחה לאחר אימון- תקראי במאמר שלי..

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו