מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת אחוזי שומןגל20/04/2013
שלום!
אני בן 16 (במשקל 70 קילו בגובה 170 סנטי) ועוסק בספורט כבר די הרבה זמן ואני רוצה להתחטב קצת לקראת הקיץ.
רציתי לדעת אם אני עוקב אחרי מספר הקלוריות שאני אוכל ביום אז אני לא צריך לעקוב אחרי מספר הפחמימות שאני צורך ביום?(כמובן שאני לא מגזים עם כמות הפחמימות).
בנוסף רציתי לדעת כמה קלוריות,חלבונים,פחמימות ושומנים כדי לי לאכול ביום כדי להתחטב??
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת אחוזי שומן - תגובה
סיון דוד21/04/2013שלום גל
אני ממש לא ממליצה לך להתעסק בספירת קלוריות או פחמימות, במקום זה נסה להקפיד על ארוחות מסודרות, להקפיד על חלבונים בארוחה - כמו מוצרי בשר/דג, מוצרי חלב וביצים, להמעיט בחטיפים וממתיקים וכמובן בשתייה מתוקה וכו',, אם תקפיד על כללי תזונה נבונה בשילוב עם פ"ג אתה יכול להוריד באחוזי שומן גם בלי לספור קלוריות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה קטנה...
גל22/04/2013ומה לגבי ספירת חלבונים פחמימות ושומנים גם זה לא צריך??? העיקר לשמור על ארוחות מלאות בחלבונים ומעט פחמימות ושומנים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה קטנה... - תגובה
סיון דוד24/04/2013אתה יכול לקבוע פגישה עם איש מקצוע על מנת שירכיב לך תפריט לפי הצרכים שלך ותקבל הכוונה לגבי כמויות מזון בכל ארוחה .
בכל מקרה , יש סיכוי שאם תאכל מסודר ומאוזן , ותקפיד לשלב חלבון ופחמימה בארוחות וכמובן גם מעט שומנים, תגיע לתוצאות!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
גל24/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?