הורדת אחוזי שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת אחוזי שומן
    גל
    20/04/2013

שלום!
    אני בן 16 (במשקל 70 קילו בגובה 170 סנטי) ועוסק בספורט כבר די הרבה זמן ואני רוצה להתחטב קצת לקראת הקיץ.
    רציתי לדעת אם אני עוקב אחרי מספר הקלוריות שאני אוכל ביום אז אני לא צריך לעקוב אחרי מספר הפחמימות שאני צורך ביום?(כמובן שאני לא מגזים עם כמות הפחמימות).
    בנוסף רציתי לדעת כמה קלוריות,חלבונים,פחמימות ושומנים כדי לי לאכול ביום כדי להתחטב??
    תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת אחוזי שומן

הוספת תגובה

• הורדת אחוזי שומן - תגובה

סיון דוד
    21/04/2013

שלום גל
    אני ממש לא ממליצה לך להתעסק בספירת קלוריות או פחמימות, במקום זה נסה להקפיד על ארוחות מסודרות, להקפיד על חלבונים בארוחה - כמו מוצרי בשר/דג, מוצרי חלב וביצים, להמעיט בחטיפים וממתיקים וכמובן בשתייה מתוקה וכו',, אם תקפיד על כללי תזונה נבונה בשילוב עם פ"ג אתה יכול להוריד באחוזי שומן גם בלי לספור קלוריות

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה קטנה...

גל
    22/04/2013

ומה לגבי ספירת חלבונים פחמימות ושומנים גם זה לא צריך??? העיקר לשמור על ארוחות מלאות בחלבונים ומעט פחמימות ושומנים??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה קטנה... - תגובה

סיון דוד
    24/04/2013

אתה יכול לקבוע פגישה עם איש מקצוע על מנת שירכיב לך תפריט לפי הצרכים שלך ותקבל הכוונה לגבי כמויות מזון בכל ארוחה .
    בכל מקרה , יש סיכוי שאם תאכל מסודר ומאוזן , ותקפיד לשלב חלבון ופחמימה בארוחות וכמובן גם מעט שומנים, תגיע לתוצאות!

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

גל
    24/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו