לרעות גרוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרעות גרוס
    גיא
    18/03/2008

לרעות , אני ילד בן 14 ששוקל 50 קילו וברצוני לעלות במשקל לשקול למשל 60 קילו ולעלות במסת השריר . מה את מציעה , כי תשמעי אח שלי לא שומר על תזונה והוא נראה מצויין והוא בן 18 , וגדול וחזק ,מה את ממליצה שיהיה לי תוכנית תזונה או שאני אלך בעקבות אחי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרעות גרוס

הוספת תגובה

• לגיא

רעות גרוס
    19/03/2008

האם אח שלך, בגילך היה בגובה ומשקל דומה לשלך?, אם כן אתה יכול לאכול כמו אחיך. יש לשים לב לאוכל מזין ובריא כמו פחמימות מורכבות ולא פשוטות (פחמימות פשוטות: סוכר, ממתקים, לחם לבן ועוד), להעדיף אכילת עוף, הודו, בשר בקר רזה בתנור/בגריל/מבושל. להמעיט ועדיף להמנע מאכילת מזון מטוגן וכן יש לאכול ירקות ופירות.
    כדי להעלות במשקל תאכל כל 3-4 שעות פחמימות כמו פסטה/אורז/ תפו"א/לחם מלא (כדאי גם לאכול מנת חלבונים אם אתה מתאמן ורוצה להעלות מסת שריר).
    כדי להעלות במסת שריר עליך להתאמן בחדר כושר, שאל את מאמן הכושר תרגילים ועוצמת תרגילים לגילך.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו