עלייה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה במשקל
    לירון
    03/06/2013

שלום. לפני כחצי שנה התחלתי דיאטה שמשלבת תזונה בריאה (דגנים מלאים, ירקות, חלבונים) בשילוב עם פעילות גופנית אינטנסיבית (נרשמתי לחדר כושר). ירדתי יפה במשקל (10 קילו) אך עדיין יש לי מה להוריד. הבעיה שאתמול נשקלתי ופתאום הייתה עלייה במשקל. כמובן שזה תסכל אותי במיוחד שהתפריט לא שונה וגם לא הפעילות הגופנית, אני מקפידה על אותו קצב. מה יכולה להיות הסיבה לכך? דבר נוסף - הרבה פעמים אני מרגישה אחרי אימון תפיסות שרירים ורציתי לדעת האם זה הגיוני אחרי חצי שנה של כושר? האם יש דרך לפתור את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה במשקל

הוספת תגובה

• עלייה במשקל - תגובה

רעות גרוס
    05/06/2013

שלום, יתכן שההתכווצות שרירים היא חוסר במגנזיום. את יכולה לקחת תוסף זה לא מזיק ואפילו יעיל במיוחד לספורטאים.
    לפעמים הגוף התרגל לכמות מסויימת של אוכל וסוג אוכל מסויים וכן לאימונים מסויימים, כדי לרדת במשקל יש לשנות את התזונה וגם את האמונים.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכירה את התחושה טוב טוב

שילה
    05/06/2013

ה"תפיסות שרירים" שאת מתארת, התחושה הזאת הייתה מוציאה לי את כל החשק מפעילות גופנית. כמוסות ל-קרניטין של סולגאר שיפרו את המצב וכבר כמה חודשים שאני לא מרגישה יותר בעייפות, חוסר אנרגיה ושרירים מכווצים כשאני עושה פעילות גופנית (ריצות והליכות בעיקר).אני גם מתארת לעצמי שזה מובן מאליו שאת מבצעת מתיחות לפני ואחרי נכון ?;)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלייה במשקל - תגובה

סיון דוד
    05/06/2013

הי לירון
    התגובה של רונית נראית כמו פרסומת ולכן לא הייתי סומכת עליה, ממליצה לך כמו רעות , לנסות מגנזיום.
    לגבי עליית המשקל- האם ישנה עלייה בהיקפים? את במעקב אחוזי שומן ושריר? אולי יש מקום לבדוק אם ישנה עלייה בעקבות מסת שריר שגדלה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובות

לירון
    10/06/2013

כנראה שהעלייה נבעה מעליית מסת השריר, ועכשיו אני משנה את האימונים לשריפה מוגברת של קלוריות. בכל מקרה אני מבינה שלקיחת תוסף תזונה יכול לעזור לי, אלך למחלקת טבע ואתייעץ שם, אולי יש להם דברים נוספים. שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו