תוספים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספים
    אור
    05/07/2013

ראשית אציין שאני בת 44 ואני סובלת מ-CSF (מחלת העייפות והתשישות הכרונית) ונוטלת פרוביג'יל לזה.
    בשל מעי רגיז התזונה שלי מאוד הצטמצמה בשל רגישויות לגלוטן, (בשר ודגים מזה כחצי שנה איני אוכלת), ממוצרי חלב היחידי שיחסית בסדר זה יוגורט עיזים (כל השאר גורמים לי לשלשולים, כאבי בטן ורפלוקס מטורף), יש לי בעייה עם קטניות ולא מעט ירקות.

המזונות שאני אוכלת הם - ביצים (2 ביום), טחינה גולמית (עד 2 כפות ביום), בטטה, גזר, קישואים, תפו"א, פירכיות אורז, אורז מלא, קינואה, פירות כ-2 ביום (תפוח, אגס, מלון, שזיף), לחם ללא גלוטן (כשתי פרוסות ביום) וכמובן יוגורט עיזים 3%, חטיף דגנים (עד 2 ביום) ללא סוכר וגלוטן.

בהמלצת הרופא שלי אני מתאמנת כ-5 פעמים בשבוע כשעה בחדר כושר (הליכון, קרוס טריינר וקצת מכשירי כושר).

שאלתי האם כמות החלבונים שאני אוכלת מספיקה כי רוב הזמן אני חלשה, עייפה ולא יודעת עד כמה זה מה-CSF או מחוסר חלבונים ובנוסף נק' חשובה שאני לא מצליחה לרדת במשקל.

אשמח להכוונה כלשהי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספים

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה על שאלתי מעל...

אור
    09/07/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמות חלבון בתפריט - תגובה

סיון דוד
    16/07/2013

הי אור
    לא ניתן לחשב האם צריכת החלבון בתפריטך תקינה מכיוון שלא כתבת את כל הכמויות- כמה אורז אתה אוכלת? כמה תפו"א?
    אנא כתבי את המזונות + כמויות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו