תפריט תזונה- האם יותר מדי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט תזונה- האם יותר מדי?
    דודי
    07/07/2013

היי צריך עזרה בהרכבת תפריט תזונה
    אני מטר 70 משקל 66 קילו. מתאמן 4 פעמים בשבוע.
    וזה התפריט תזונה שלי-
    בוקר- 10 כפות שיבולת שועל עם כוס חלב. 2 פרוסות לחם קל חיטה מלאה עם כף גבינה כף טחינה ביצה קשה ומלפפון ירוק. ו-2 כדורי אומגה 3.
    11:00- קופסת קוטג' 1.5%
    14:00- צהריים- פחמימה +ירק + חזה עוף.
    לפני אימון- 2 פירות- כשפרי אחד זה בננה עם מעדן 0%.
    אחרי אימון- אבקת חלבון.
    ערב- 2 פרוסות לחם קל חיטה מלאה עם קופסת טונה במים. חצי כף רסק עגבניות, כף טחינה וחסה.
    לילה- אבקת חלבון קזאין+ לבן 0% + 3 קרקרים.
    המטרה לעלות במסת השריר ולא בשומן.
    האם זה יותר מדי? ואם כן איפה כדאי להוריד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט תזונה- האם יותר מדי?

הוספת תגובה

• תפריט תזונה- האם יותר מדי? - תגובה

סיון דוד
    08/07/2013

שלום דודי
    לפי חישוב שערכתי אתה אוכל יותר מדי חלבון. זאת בהנחה שכתבת אבקת חלבון פעמיים ביום (בערב ובלילה )התכוונת לכף אחת של אבקת חלבון שמכילה בערך 25 גר' חלבון למנה.
    אז לפי חישוב של תפריטך אלו ההמלצות שלי:
    1. אתה צורך יותר מידי חלבון ליום. מומלץ מאוד להפחית את כמות החלבון :
    ממליצה לך להוריד את הארוחהשל הלילה(האבקת חלבון+לבן ). לאחר האימון אתה צורך אבקת חלבון בלבד. כדאי שתקרא הסבר שלי ברשימת שאלות נפוצות בפורום זה על ארוחה לאחר אימון. יש לאכול ארוחה המכילה חלבון ופחמימה תוך שעה מסיום האימון ולכן או שתשלב את האבקת חלבון בארוחה זו או מנה חלבונית כמו טונה ביחד עם הפחמימה, אין צורך לאכול את שניהם . ואגב, לא מומלץ כל יום לאכול טונה. נסה לגוון ולאכול מזונות אחרים עשירים בחלבון.
    2. בתפריטך חסרות פחמימות. אתה יכול להוסיף לארוחה שלאחר אימון לחם מקמח מלא (לא קל ) או פסטה .
    3. בלילה אם אתה רעב אתה יכול לאכול פרי.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו