תפריט עלייה במסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט עלייה במסה
    אא
    08/07/2013

שלום אני עובד לפי תפריט לעלייה במסה, משתדל כמה שיותר לאכול מסודר..אני בן 28, גובה 184, שוקל 67, המטרה שלי זה לעלות בשריר וכמה שפחות בשומן אם זה אפשרי, רציתי לשאול לגבי פסטה מקמח מלא..אני מתאמן בשעות הבוקר ואחרי אימון אוכל סלט עם טונה, ירקות ופסטה מקמח מלא, בצהריים אוכל פחמימות אחרות שזה אורז או פתיתים או עדשים, קינואה וכו' .. ובערבים עושה שוב כוס פסטה עם עגבניות..האם זה בסדר לאכול פסטה בתור פחמימה או עדיף יותר אורז? האם הפסטה מלאה יותר בשומן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט עלייה במסה

הוספת תגובה

• תפריט עלייה במסה - תגובה

סיון דוד
    08/07/2013

שלום יוסי
    בפסטה אין שומן והיא מכילה פחמימות מורכבות. אם אתה אוכל אורז אז תבחר באורז מלא ואז אין עדיפות בין פסטה מלאה לבין אורז מלא, שניהם מכילים דגנים מלאים.
    מומלץ לשלב בדיאטה גם שומנים ממקור בלתי רווי כמו לדוג' שמן זית, אגוזים או שקדים (טבעיים), אבוקדו, טחינה.

מקווה שאתה מקפיד על ארוחה לפני אימון, חשוב מאוד במיוחד באימון בוקר.

בברכה
    סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארוחה לפני האימון בבוקר

אא
    08/07/2013

בגלל שאני מתאמן בשעות הבוקר, קשה לי לאכול יותר מידי, אני אוכל 2 פרוסות לחם עם דבש או סילאן, שאני חוזר אני אוכל את הארוחה הגדולה, זה מספיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארוחה לפני האימון בבוקר - תגובה

סיון דוד
    16/07/2013

מה אורך האימון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורך האימון

אא
    17/07/2013

אורך האימון בערך שעה ורבע עד שעה וחצי, אימון משקולות בערך 45 דקות, בטן רבע שעה, ואירובי חצי שעה..האם זה מספיק לאכול 2 פרוסות לחם עם דבש, ריבה או סילאן? או צריך משהו נוסף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורך האימון - תגובה

סיון דוד
    18/07/2013

לדעתי זה בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו