כללי-אורח חיים והגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כללי-אורח חיים והגוף
    שלומי כהן
    01/08/2013

שלום רב היי וצוהריים טובים לכולם.
    שלום רב..היי מה נשמע??מה שלומכם??הכל בסדר??
    וואי כמה זמן שלא הייתי פה בפורום הזה....
    אז ככה יש לי משהו להגיד ולשאול:
    -ככה אני עכשיו בן 20 קצת מוזר אבל כן..גדלתי מאז..כי שנים שלא הייתי בפורום הזה אז אני בן 20 עשרים היום 1.68 ושוקל 66-67.
    ככה אני עד לפני שנה וחצי-שנתיים אני רוצה להגיד שבאמת ואני לא משקר ואני מודה באמת הייתי אוכל שטויות באמת שטויות כמו קליקים למינהם,עוגיות אורארו, כל מיני דגנים שלא בריאים כמו עוגי או כריות וכאלו..והייתי אוכל את זה אני מודה אבל לא בצורה מוגזמת אבל כן אכלתי והיום נכון לעכשיו לא שאני עושה דיאטה או משהו כזה ממש לא...אני גם לא מאמין בזה..ואני גם לאחרונה שומע את המילה הזאת בכל מקום אפשרי ואני לא מבין מה יש לאנשים עם דיאטה..מה זה מה שחשוב חשוב בחיים..דיאטה?? כאילו שאם נעשה דיאטה נקבל מליון שקל..אני לא מאמין בזה ואני גם לא עושה חס וחלילה אבל זה לא העניין..
    העניין הוא שעכשיו אני עברתי לאוכל בריא..לא הכי בריא אבל משתדל באמת לאכול טוב ורק דברים שמזינים לגופנו ועושה ספורט עם עצמי ולא בחדר כושר..
    עכשיו אני רוצה להגיד שאני אוכל מלא מלא פירות וירקות באמת,ושותה מים ולא משקאות מתוקים ואוכל בשר אבל בשר בשר(בשר אדום) שזה לויטמין b12 ואגוזים ושקדים ,וטחינה,ואבוקדו ואוכל דגני בוקר בריאים מאוד עם סיבים תזונתיים כמו ברנפלקס וכאלו ואוכל אורז,ופסטה,ואפונה..בקיצור מה שצריך..רק אוכל שתורם לגוף שלנו ולא שטויות!!!!!!!
    אבל נגיד לחם אני אוכל לחם מקמח לבן,לחם רגיל ואני יודע שזה לא בריאי ועדיף לחם מקמח מלא שזה הלחם חום וכל אלו ואני אוכל צימוקים ותמרים ובבנות,ועוד פירות למינהם ופירות יבשים לפני אימון ושותה מים ואוכל גם יוגורטים בריאים ואני לא מעשן בכלל!!!בכלל לא!!! לא מעשן לא סיגריות ולא נרגילות ולא שותה משקאות חריפים למינהם כמו וודקה וכל זה.....
    בקיצור רציתי לשאול האם מה שאני עושה זה בסדר וזה טוב??אני רוצה להגיד שאני עברתי לאוכל טוב ומזין לגוף שלנו ועושה ספורט ולא בחדר כושר..אני עושה משקולות עם עצמי..אני מתאמן נכון לעכשיו עד כמה שיוצא לי..עד כמה פעמיים בשבוע ומתאמן בפארק שליד הבית שלי עם עצמי והמכשירים האדומים האלו אם את מכירה את זה כמו שיש כמעט היום בכל העריץ בארץ..המכשירים והמתקנים האדומים האלו בפארקים...
    ואני עכשיו שוקל 66-67 ואני 1.68 ואני בן 20 ורציתי לשאול קודם כל האם המשקל שלי בסדר ואם אני עושה טוב..שאני אוכל טוב ומתאמן עם עצמי לרוב פעמיים בשבוע ומשקולות וזה..בלי שום קשר לדיאטה פשוט לחיות חיים טובים ובריאים,אוכל טוב עם ספורט טוב....ורציתי לשאול האם זה בסדר??

מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כללי-אורח חיים והגוף

הוספת תגובה

• כללי-אורח חיים והגוף

שלומי כהן
    01/08/2013

שלום היי..רק רציתי להוסיף משהו שאני רוצה לשאול:

-לאחרונה אני שמתי לב שבמכוני הכושר בארץ בשנה וחצי האחרונות לא יודע מאיפה זה בא

אבל רוב המכונים בארץ נכון לעכשיו מוכרים אבקות חלבונים למי שמתאמן באימוני כוח בשביל לעלות במסת שריר ולא שומן.

ואני רוצה להגיד שאני לא מתאמן בחדר כושר בכלל,אלא מתאמן עם עצמי כמו שאמרתי ,מתאמן טוב נכון לעכשיו פעמיים בשבוע ואוכל טוב ,אוכל בריא שמזין לגוף ולא שטויות!!

ורציתי לשאול נכון זה לא בריא כל האבקות חלבונים האלו וכל השטויות האלו?זה בסדר שאני מתאמן עם עצמי בפארק שליד הבית שלי עם משקולות וזה,אוכל פירות וירקות ושותה מים,בקיצור אוכל טוב ולא שותה את האבקות חלבונים האלו ושוקל 66-67 ואני 1.68 ואני בן 20....אז זה בסדר לא??

מחכה לתשובה ושבת שלום לכולם.

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כללי-אורח חיים והגוף - תגובה

סיון דוד
    04/08/2013

שלום שלומי
    המשקל שלך תקין . אם אתה אוכל תפריט מגוון ומאוזן אין צורך באבקות חלבון.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כללי אורח חיים והגוף

שלומי כהן
    12/08/2013

היי שלום רב לך סיוון. שלום ולילה טוב.

היי.שלום לך..שלום רב.אהה רק רציתי להגיד שאני במשקל 66-67 ו-1.68

ובן 20 שזה אוכל עם ספורט..אני מתאמן לבד עם עצמי ולא בחדר כושר..ואוכל דברים שרק בריאים לגוף שלנו...ומזינים..לא סתם...

ואני לא מעשן ולא שותה שתייה חריפה כל מיני אלכוהול ו..וודקה וכאלו ממש לא!!!! אז רציתי להגיד שאני במשקל 66-67 שזה אוכל עם ספורט...

ואין לי שום שרירים או קוביות בגוף ולא שרירים בגוף שאני אומר גוף אז אני מתכוון לבטן ..יש לי רק שרירים בידיים שלי וגם הם לא כאלו מפותחים אבל יש לי חזה מזה מפותח...אז רציתי לשאול אותך אם זה בסדר שאני במשקל שזה שזה אוכל משולב עם ספורט??ואני אוכל מלא פירות וירקות.מלא...ושותה מים ואוגל אגוזי מלך ושקדים,ותמרים,וצימוקים ואורז ובשר אבל בשר בשר לא סתם..בשר אדום כי צריך את זה לויטמין b12 ויוגרטים בריאים וכל מיני סוגי גבינות כמו גבינה צהובה ,מלוחה,בולגרית ודגני בוקר בריאים שאני אוכל ברנפלקס וחטיפי אנרג'י למינהם..בקיצור דברים בריאים ומזינים לגופנו...אז זה בסדר שאני במשקל הזה שזה אוכל עם ספורט???אז אני לא צריך את השטות הזאת אבקות חלבון וכל זה..נכון??אז רציתי לשאול אותך אם זה בסדר בתור מומחית בעניין.....

מחכה לתשובה ולילה טוב.

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כללי אורח חיים והגוף - תגובה

סיון דוד
    14/08/2013

כפי שכתבתי לך בתגובה הקודמת, אם אתה אוכל תפריט מגוון ומאוזן אין צורך באבקות חלבון.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו