יעוץ לגבי התפריט שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ לגבי התפריט שלי
    מיכל
    06/08/2013

שלום אני בת 33 וברצוני לעלות במשקל אך כמובן שבמסת שריר ולא בשומן. אני מתאמנת בחדכ אימון אירובי של 35-45 דקות מידי יום וכן 6 אימונים אנאירוביים בשבוע-כל אחד 45-50 דקות.
    להלן התפריט שלי:

8:00
    30 גרם ברנפלקס+גביע יוגורט ביו 3%

11:00
    תפוח עץ

14:00
    150 גרם טונה במים+ 200 גרם תפוא+סלט ירקות+כף גדושה ממרח חומוס

17:00
    גביע יוגורט 3% עם כפית דבש

20:00
    2 פרוסות לחם חיטה מלאה (לא קל)+ 150 גרם קוטג 5%+ ביצה קשה +סלט עם כפית שמן זית

23:00
    30 גרם ברנפלקס+גביע יוגורט במתיקות מעודנת 3%+ פרי

בנוסף, מקפידה על שתיה מרובה של מים.
    האימון בדרכ נערך אחרי ארוחת הבוקר בין השעות 9:00-11:00

אשמח לשמוע תגובות והצעות לשיפור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ לגבי התפריט שלי

הוספת תגובה

• יעוץ לגבי התפריט שלי - תגובה

סיון דוד
    14/08/2013

שלום מיכל
    ראשית, אני ממליצה לך להקדים את ארוחת הצהריים ולאכול אותה תוך שעה מסיום האימון. עם אכילת תפוח בלבד לא תגיעי לתוצאות...
    בנוסף יש מקום ךהוסיף עוד קלוריות וחלבון לתפריט כיוון שאת מתאמנת הרבה ומוציאה הרבה אנרגיה, לא תצליחי לעלות במשקל ובשריר כשאת בחסר של קלוריות.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה...

מיכל
    14/08/2013

אם נניח אוכל לפני האימון (ב8) רק את הברנפלקס או חטיף אנרגיה ואז מיד לאחר האימון אוכל תוח עם היוגורט ביו, ואת ארוחת הצהריים כשעתיים וחצי מאוחר יותר. זה יותר נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו