שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מישהי
    18/08/2013

היי,

אני בת 20 גובה 1.68 ושוקלת 65 ק"ג. עושה 4-5 אימונים אירוביים בשבוע (שעה כ"א) + 2 אימוני כח (כחצי שעה כ"א). אני רוצה להוריד 5 ק"ג בערך.
    כשאני עושה אימון בוקר אני אוכלת שעה לפני האימון פרי+ לבן קטן (125 מ"ל) ובערך 30 דק' אחריו ארוחת בוקר (לחמניה קטנה מקמח מלא+ עגבניה+כף שמן זית/טחינה+3כפות קוטג' 3%)
    כשאני עושה אימון ערב אני אוכלת בערך 30 דק' אחרי האימון סלט ירקות+1-2 כפות שמן זית+ ביצה קשה/ חביתה+2 כפות קוטג' 3% או פרי+ לבן קטן (125 מ"ל).
    זה בסדר או שאני צריכה לשנות משהו?

ועוד שאלה,
    חובה לאכול לפני אימון?

ועוד משהו קטן,
    שמעתי שכמוסות תה ירוק מנקות את הגוף ועוזרות בהצרת היקפים. זה נכון?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תזונה ואימונים- תגובה

סיון דוד
    19/08/2013

שלום
    הייתי ממליצה לך לאכול ארוחה מסודרת לאחר אימון ורק במקרים של חוסר ברירה/זמן להתספק בלבן+פרי, שאר הארוחות בסדר.

לגבי ארוחה לאחר אימון - מומלץ לאכול לאחר האימון על מנת לחדש את מאגרי האנרגיה לבניית שריר בגוף שהתרוקנו, וכן לספק אבני בניין לבניית שרירים. מסת שריר גדולה יותר עוזרת לשרוף יותר קלוריות במנוחה ותורמת לירידת משקל, וחשוב לא לרדת במשקל ממסת השריר אלא לרדת ממסת השומן. איך עושים את זה? אוכלים נכון לפני ואחרי האימון, וכמובן מקפידים על אימון טוב ועל תזונה נכונה במשך היום כולו.

לגבי תה ירוק- מכירה מחקרים על תרומתו ויעילותו כנוגד חימצון בגוף אך לא מכירה את הקשר להצרת היקפים .

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי סיון

מישהי
    19/08/2013

קודם כל תודה על התגובה המהירה!

אני שאלתי לגבי ארוחה לפני אימון ולא אחריו. נגיד אם אני עושה אימון ערב האם עקרוני ששעה בערך לפני האימון אני יאכל או שאם אכלתי מסודר במהלך היום אני לא צריכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אההה...עוד שאלה

לילך
    20/08/2013

זה נכון שלא מומלץ לאכול שומנים אחרי פעילות גופנית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אההה...עוד שאלה - תגובה

סיון דוד
    26/08/2013

תלוי באימון ובמטרות. את מוזמנת לקרוא הסבר שלי על ארוחה לאחר אימון בשאלות נפוצות בפורום זה
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי סיון - תגובה

סיון דוד
    26/08/2013

מומלץ לאכול פחמימה פשוטה 20-30 דק לפני האימון כמו בננה , 2 תמרים קטנים, חטיף אנרגיה. ולשתות 2 כוסות מים רבע שעה לפני אימון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיון

לילך
    27/08/2013

תודה על התשובה.
    הסתכלתי בשאלות נפוצות ויש לי עוד שאלה אחת קטנה, כשכתבת לאכול פחמימה פשוטה מיד אחרי האימון הכוונה גם אחרי אימון אירובי בלבד- ללא אימוני כוח ואימונים אנאירוביים (נגיד אימון של שעה רק על ההליכון)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו