משקולות בבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקולות בבית
    אלינור
    25/03/2008

הי,

קודם כל רציתי לציין שיש לכם פורום מצויין ובאמת נותן מענה על המון שאלות. אני בת 24 וב-7 חודשים האחרונים ירדתי קרוב ל-40 קילו בעזרת תזונה נכונה והמון ספורט (6 פעמים פעילות אירובית (ריצה, ספינינג, קיקבוקס וכו')+3 פעמים עבודה על כח), יש לי עוד 7 קילוגרמים לרדת והם קשים ביותר רציתי לדעת אם אני צריכה לשנות את שיגרת האימונים או להתמיד בדרך זו? האם יש התנגדות לעשות נניח ריצה בבוקר ובערב לעשות ספינינג? ומה לגבי בבוקר אירובי ובערב אנאירובי ולהיפך? שאלה נוספת היא: לאורך הדיאטה עשיתי תרגילי משקולות ובטן בבית כל יום עד שזה קצת נמאס.. האם מומלץ בכלל לעשות כל יום? זה באמת עשה את שלו ונתן תוצאות מעולות.. והתרגילים הם לא ארוכים סטים קצרים של 20*5 או 25*4 לכל תרגיל.. ושאלה אחרונה למען הסר ספק והסדר הטוב: לפני אימון רצוי לאכול פחמימה מסוג פרי, פרי יבש, פרוסה, חטיף אנרגיה? ואחרי האימון צריך גם לאכול פחמימה קטנה ואז אחרי שעה ארוחה שתכלול גם חלבון? או שאין צורך בפחמימה אחרי האימון? (כלומר חוץ מהארוחה כמובן שתכלול פחמימה).

אשמח לשמוע את דעתכן!
    המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקולות בבית

הוספת תגובה

• הי אלינור

גילה אדלר
    30/03/2008

את צריכה להיות סבלנית יותר ולתת זמן נוסף לתהליך , אין צורך להוסיף אימונים , מה שאת עושה ואוכלת מאווד בסדר , את ללא ספק יודעת את החומר .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו