שאלה בקשר לתזונה אחרי אירובי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לתזונה אחרי אירובי
    נועה
    30/03/2008

הי, אני בטוחה שכבר שאלו אתכן את השאלה הזאת המון פעמים, אז אני מצטערת מראש :)

אני בת 21, שוקלת 61 וגובה 171. לאחרונה מצאו אצלי כולסטרול גבוה (250) ושומנים בדם (רוב הסיכויים שבגלל גלולות) אז התחלתי לאכול מתפריט דל שומן שהרכיבה לי דיאטנית ולהתאמן כמעט כל יום בחדר כושר, אימון שכולל מכשירים ועוד כשעה אירובי (ריצה/הליכה). מה מומלץ בשבילי לאכול לפני האימון ואחריו וכמה זמן לפני ואחרי (וגם להצליח להוריד קצת במשקל...)?

תודה רבה!!
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ?

נועה
    01/04/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני ואחרי אימון

גילה אדלר
    01/04/2008

לפני אימון כדאי לאכול פחמימה פשוטה מהסוג של פרי או פרי יבש או חטיף אנרגיה ולאחר האימון שוב פחמימה ולאחר מכן ארוחה מלאה סמוך לתום האימון . רמת הכולסטרול שציינת חלקה אולי מוסבר על ידי הגלולות והשאר גנטי ותזונתי לכן רצוי לחזור על הבדיקות לאחר דיאטה של 3 חודשים .
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו