שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שלומית
    01/04/2008

שלום אני בת 18 אני שוקלת 55 בערך וגובהי הוא 1.62
    אני עושה ספורט בצורה די אינטנסיבית,כל יום שיעור אירובי או כמה פעמים בשבוע עיצוב ובנוסף עוד כמה שעות של ריקוד
    אני לא שמנה בכלל אבל יש לי ישבן מלא ;)
    אני לא רוצה להרזות יותר משני קילו
    התזונה שלי מורכבת מירקות חלבונים ופחמימות אולי ממש טיפה בערב :2 פרוסות לחם.
    רציתי לשאול אם אני צריכה להוסיף פחמימות לתפריט ,ואם זה לא יפריע לי להוריד את שני הקילו האלה,ומה הכמות המומלצת להתאמן,
    חשוב לציין שהעליתי את הקילוגרמים האלה לאחרונה כי הייתה לי הפסקה באימונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• היי שלומית

גילה אדלר
    01/04/2008

לא כל כך הבנתי את שאלתך , האם תוכלי להבהיר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדי להבהיר את השאלה...

שלומית
    02/04/2008

כמה מומלץ להתאמן בשבוע ,כמה לא נחשב מוגזם,כי אני יודעים שאם מתאמנים הרבה מידי זה מוריד את איכות האימון והשריר לא מתפתח,
    והאם אפשר לוותר על פחמימות כמעט לגמרי בתהליך שרוצים להרזות טיפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שלומית

גילה אדלר
    03/04/2008

מה מטרתך באימון ? אימון איירובי כדאי ואפשר לבצע מדי יום , שעה ביום זה כלל לא מוגזם , עצימות האימון האירובי יכולה להיות שונה מיום ליום , יום ריצה ויום הליכה .....למשל , אימוני כוח ניתן לבצע גם מדי יום אולם בכל יום לאמן קבוצת שרירים אחרת ולאפשר 48 שעות התאוששות לכל קבוצת שריר שאומנה .
    לוותר על פחממות זה כמו לנסות להניע מכונית ללא דלק , אבל אפשר להוריד את הסך הקלורי ולהוסיף חלבון יותר באופן יחסי ולהפחית בפחמימות אך רק להפחית .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו