צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    גל
    21/01/2014

שלום , אני בת 19 ,הגובה שלי הוא 1.53 והמשקל שלי 63 , אני ממש רוצה לרדת במשקל , אין לי כסף לשכור תזונאית אישית , רציתי לדעת מה לאכול כדי לרדת אילו סוגי אוכל ?? האם כדאי בהתחלה להתנקות מפחמימות ? כמה קלוריות אני צריכה לצרוך כדי לרדת 10-12 ק״ג?? מה לעשות ? אני אובדת עצות , לא מכירה את הכללים ויש לי 0 מידע בכל הקשור לזה , יש לי ספר של דיאטת 17 הימים שזה 4 מחזורים של 17 ימים האם היא טובה ? אשמח לעזרה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה - תגובה

סיון דוד
    27/01/2014

הי מאיה
    לצערי אף דיאטה לא הוכיחה את עצמה לטווח הרחוק חוץ משמירה על תזונה נבונה והרגלי אכילה נכונים.
    נסי לפנות לדיאטנית בקופת החולים שלך כי בפורום אנחנו לא יכולות להמליץ על תפריטים.
    אם יש לך שאלות ספציפיות על תפריטך אשמח לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יכולה לנסות לעזור לך

מיכל
    07/02/2014

הי אם בא לך חפשי אותי בפייסבוק ואנסה לעזור לך michal pevzner יש לי תמונה עם שמלה שחורה בפרופיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו