שיפור תפריט דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיפור תפריט דחוף
    ליאת
    27/01/2014

בעבר חוויתי ירידה דרסטית במשקל , והיום אני אוכלת מעט מאוד (כ300 קלוריות ליום) ומתאמנת כמעט מידי יום .
    לאחרונה נרשמתי לחדר כושר התחלתי לעבוד גם על אימוני כח , אז אני מרגישה שאני משמינה ולא מתחטבת . (ברור לי ששרירים גורמים לעליה אך זה לא המקרה)
    בכל אופן , מאמנת במכון אמרה שבגלל שאני אוכלת מעט מאוד זה קורה ועלי להעלות את כמות הקלוריות היומית ובכך ארזה. אין לי כסף נוסף לאימונים אישים או לדיאטניות אני סטודנטית וגם חדר הכושר הוא הלימיט :) . לכן רציתי להתייעץ , באיזה תדירות עלי להעלות ? 100 קלוריות כל פעם ? כל כמה זמן ...?חודש?
    ברור שהמזון יהיה בריא ומזין (גבינות רזות פירות חלבונים בריאים ) ולא העיקר קלוריות ריקות. אשמח ליעוץ קל .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיפור תפריט דחוף

הוספת תגובה

• שיפור תפריט דחוף - תגובה

סיון דוד
    29/01/2014

דיאטה שמכילה פחותממ1200 קלוריות הינה קיצונית ומסוכנת לבריאות, בנשים הסכנה כפולה ויכולה לפגוע בקבלת ווסת ובפוריות האישה .
    ממליצה לך להעלות את כמות הקלוריות למינימום 1200 קלוריות . כמה זמן את צורכת את התפריט הזה של 300 קלוריות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיפור תפריט דחוף - תגובה

סיון דוד
    29/01/2014

דיאטה שמכילה פחותממ1200 קלוריות הינה קיצונית ומסוכנת לבריאות, בנשים הסכנה כפולה ויכולה לפגוע בקבלת ווסת ובפוריות האישה .
    ממליצה לך להעלות את כמות הקלוריות למינימום 1200 קלוריות . כמה זמן את צורכת את התפריט הזה של 300 קלוריות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מוכנה לנסות לעזור לך

מיכל
    07/02/2014

הי אם בא לך חפשי אותי בפייסבוק ואנסה לעזור לך michal pevzner יש לי תמונה עם שמלה שחורה בפרופיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו