שלום לכולם.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם.
    אהרון
    03/02/2014

אני אהרון. בן 22 שוקל 88 וגובה 175.
    מיום רביעי, שנשקלתי לאחר שנתיים, התחלתי בדיאטה. עד היום הייתי אוכל כל מה שבא ליד. הפסקתי לשתות משקאות מתוקים ולאכול לחם מכל סוג שהוא. הפסקתי לשים שמן במאכלים שאני אוכל.
    בבוקר לא תמיד יש לי זמן אבל משתדל לאכול שתי בייצים קשות עם קצת קוטג' (בערך שליש קופסא 5%) וחצי פרוסה לחם מלא עם כוס תה(1 סוכר בכוס 350 מ"ל). בצהריים כל פעם זה משתנה אבל הארוחה לא עולה מ-400-500 קלוריות.
    בערב אחרי אימון של משקולות של שעה אני מטגן 250 גרם חזה עוף ללא שמן אבל עם קצת מלח ופלפל עם סלט (עגבנייה, מלפפון, 2 עלי חסה וחצי קופסת טונה במים).
    בתפריט שלי ארוחת הערב היא קבועה מיום רביעי.
    השאלה שלי מה אני אמור לשנות כדי להוריד במשקל באופן משמעותי.
    תודה מראש ולהתראות :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם.

הוספת תגובה

• שלום לכולם. - תגובה

סיון דוד
    03/02/2014

שלום אהרון
    לא כתבת מה אתה אוכל בצהרים אבל נראה שהתפריט לא מאוזן מבחינת פחמימות ואתה צורך יותר מדי חלבון לעומת פחמימות.
    אין לנו אפשרות בפורום לתת המלצה על תפריט ואתה מוזמן לשאול שאלה ספציפית אם יש לך בנוגע לתפריטך. באופן כללי חשוב שתקפיד על ארוחת בוקר באופן קבוע ואם אין זמן אז להכין אותה מראש. חשוב להוסיף פירות, מעט שומנים בלתי רווים כמו אגוזים, שקדים, אבוקדו, שמן זית ולגוון בארוחות.
    ממליצה לך לקבוע פגישה מסודרת על מנת לקבל תפריט שיותאם לך ולמטרותיך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה

אהרון
    03/02/2014

מה את ממליצה לי לאכול בצהריים?
    והאם זה טוב לאכול בבוקר שיבולת שועל עם חלב ?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה - תגובה

סיון דוד
    12/02/2014

מומלץ לשלב בארוחה חלבונים ופחמימות כמו לדוגמא מנת בשר דל שומן יחד עם מנת דגנים (אורז מלא, פסטה , בורגול, קוסקוס) וירקות טריים או מבושלים.
    חלב עם שיבולת שועל בבוקר זו ארוחה מצויינת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו