תזונה לאדם שמתאמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לאדם שמתאמן
    עומרי
    06/03/2014

שלום,
    אני בן 19 73 קילו ואני עושה הרבה פעילו גופנית (פעמיים בשבוע מתאמן בכדורסל שעה וחצי ועוד 3 ימים עושה אימוני אירובי אינטנסיביים של בערך 40 - 60 דק').
    התפריט היומי שלי הוא בערך כזה: בבוקר 4 פרוסות לחם מלא(חום) קל עם ביצה קשה/חביתה סלט ו200 גרם קוטג'. בצהריים חזה עוף או בשר בתנור עם אורז או תפוחי אדמה, ובערב עוד 2/3 פרוסות עם סלט ירקות טונה וגבינת קוטג' / בולגרית.
    לרב את אימוני האירובי אני עושה לפני ארוחת הצהריים, ואת אימוני הכדורסל לפני הארוחת ערב.
    רציתי לשאול האם אני צריך לשנות או להוסיף משהו לתפריט, והאם כדי לאכול משהו מסוים לפני האימונים בנוסף למה שאני כבר אוכל?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לאדם שמתאמן

הוספת תגובה

• תזונה לאדם שמתאמן - תגובה

סיון דוד
    12/03/2014

הי עומרי
    לצערי איננו יכולים לייעץ על תפריטך האישי ולערוך חישוב ערכים תזונתיים בפורום זה. בכל מקרה, נראה כי אתה אוכל תפריט מגוון, אולי תנסה להוסיף קצת שומנים כמו אבוקדו, שמן זית או מעט אגוזים/שקדים. לפני אימון בצהריים או בערב אתה יכול לאכול פרי כמו בננה או תמרים, ולשתות 2 כוסות מים רבע שעה לפני האימון וגם במהלכו במידה ואתה מזיע.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו