האם יש פתרון לעצירה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש פתרון לעצירה?
    מיכל
    24/03/2014

כבר כמעט שנה שאני נמצאת בתהליך של ירידה במשקל, שקלתי 67.5 והיום משקלי נע בין 60-62, גובהי הוא 1.56

התחלתי את התהליך עם מעט ספורט ושינוי יחסית משמעותי בתזונה שלי, בהדרגה הגברתי את הפעילות הגופנית ונהייתי דקדקנית יותר בתזונה (אני כותבת ומחשבת כל יום כמה גרם שומן, פחמימה וחלבון הכנסתי).

בתחילת התהליך ירדתי יפה, נראה שינוי בגוף, אבל אני תקועה כבר 4 חודשים, אני לא מבינה למה, כבר הייתי אצל תזונאית שטענה שאני אוכלת את הכמות הנכונה על מנת לרדת במשקל וגם לה לא היה פתרון חוץ מלצמצם לי את כמות האוכל בחצי. (כי אולי לגוף ׳נוח׳ עם המצב הנוכחי).

אני רצה פעמיים בשבוע 10 ק״מ ב72 דקות, פעמיים בשבוע אימוני כוח של כל הגוף ופעם אחת בשבוע שיעור זומבה.

אוכלת פחות מ1600 קל׳ ליום, מקפידה על מעט מאוד גרם שומן.
    חשוב לי לציין שגם בגוף אני כבר לא רואה שינוי משמעותי ככה שגם באחוזי שומן אין ירידה.

אשמח מאוד לעזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש פתרון לעצירה?

הוספת תגובה

• האם יש פתרון לעצירה? - תגובה

סיון דוד
    04/04/2014

ערכת בדיקות דם לאחרונה? אם לא , ממליצה לעשות.
    לגבי התפריט, במידה והלכת לדיאטנית קלינית כבר קיבלת הנחייה כיצד לאכול, נסי להחליף ולגוון במאכלים שאת אוכלת. לא לאכול כשעתיים או שלוש שעות לפני השינה. להקפיד על ארוחה כל 3 שעות . שתיית מים בלבד.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו