מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש פתרון לעצירה?מיכל24/03/2014
כבר כמעט שנה שאני נמצאת בתהליך של ירידה במשקל, שקלתי 67.5 והיום משקלי נע בין 60-62, גובהי הוא 1.56
התחלתי את התהליך עם מעט ספורט ושינוי יחסית משמעותי בתזונה שלי, בהדרגה הגברתי את הפעילות הגופנית ונהייתי דקדקנית יותר בתזונה (אני כותבת ומחשבת כל יום כמה גרם שומן, פחמימה וחלבון הכנסתי).
בתחילת התהליך ירדתי יפה, נראה שינוי בגוף, אבל אני תקועה כבר 4 חודשים, אני לא מבינה למה, כבר הייתי אצל תזונאית שטענה שאני אוכלת את הכמות הנכונה על מנת לרדת במשקל וגם לה לא היה פתרון חוץ מלצמצם לי את כמות האוכל בחצי. (כי אולי לגוף ׳נוח׳ עם המצב הנוכחי).
אני רצה פעמיים בשבוע 10 ק״מ ב72 דקות, פעמיים בשבוע אימוני כוח של כל הגוף ופעם אחת בשבוע שיעור זומבה.
אוכלת פחות מ1600 קל׳ ליום, מקפידה על מעט מאוד גרם שומן.
חשוב לי לציין שגם בגוף אני כבר לא רואה שינוי משמעותי ככה שגם באחוזי שומן אין ירידה.
אשמח מאוד לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש פתרון לעצירה? - תגובה
סיון דוד04/04/2014ערכת בדיקות דם לאחרונה? אם לא , ממליצה לעשות.
לגבי התפריט, במידה והלכת לדיאטנית קלינית כבר קיבלת הנחייה כיצד לאכול, נסי להחליף ולגוון במאכלים שאת אוכלת. לא לאכול כשעתיים או שלוש שעות לפני השינה. להקפיד על ארוחה כל 3 שעות . שתיית מים בלבד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?