מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוכל בפסחאא01/04/2014
שלום, לפי התפריט שלי אני צריך לאכול בארוחת בוקר 4 פרוסות לחם מחיטה מלאה וגם ככה בארוחת ערב. רציתי לשאול במה אפשר להחליף את ה 4 פרוסות לחם בשבוע של פסח.
אני לא אוכל מצות ולא לחמניות מקמח מצות..הבנתי שאפשר לאכול 10 פריכיות אורז במקום אבל גם את זה אני לא אוהב ולא אוכל. האם לחמניות מקמח תפוח אדמה או לחמניות מקמח תירס וכאלה יכול להוות תחליף, אשמח להמלצות וכמובן לכמות שתחליף את 4 פרוסות הלחם. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכל בפסח - תגובה
סיון דוד04/04/2014שלום
אני בד"כ לא ממליצה על פריכיות אבל בפסח אפשר להעזר בהן ולאכול , 2.5 פריכיות שוות לפרוסת לחם. ואכן 10 פריכיות מחליפות 4 פרוסות לחם.
קיימות מצות מחיטה מלאה, גם יכולות לשמש כתחליף. אפשר גם לגוון ולאכול תפוח אדמה עם ביצה קשה בארוחת בוקר , תפו"א קטן שווה ערך לפרוסת לחם מבחינה אנרגטית.
לחמניה כשרה לפסח מכילה 150-200 קלוריות, תלוי בגודל.
הקפד על שתייה מרובה ואכילת ירקות בכל ארוחה על מנת למנוע עצירות .
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?