קוביות ואימוני בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוביות ואימוני בטן
    עומרי
    07/08/2014

שלום אני בן 20 שוקל 69 ואני כרגע 14-15 אחוז שומן ( בדקתי אצל תזונאי ספורט) בחודשיים האחרונים בעקבות הוראות של התזונאי לאכול תפריט מסוים ( בקצרה 2200 קלוריות,פחמימות - 10 פרוסות לחם ליום, כ120 גרם חלבון ליום בעיקרי מגבינות וחזה עוף/הודו ודגים, 2-3 פירות וירקות מכל הסוגים בלי הגבלה ואיזה חצי אבוקדו ביום בשביל השומן), שילוב אימוני משקולות ab להעלת מסת שריר 4 פעמים בשבוע ואימוני אירובי של שעה וחצי ( אופניים במקרה שלי בדופק 75%-85%) 3 פעמים בשבוע.
    בסך הכל אני מתמודד עם האימונים והתפריט סבבה.
    ירדתי מ18 אחוז ל14 בערך וגם עליתי במסת שריר ( לפחות מבחינת המראה) הבעיה היחידה שלי זה הקוביות למרות הירידה אני עדיין לא ממש רואה קוביות כמו שאני רוצה רק קצת בחלק העליון של הבטן וירידה בהקיפם, וזה ממש מאכזב, לאיזה אחוז אני צריך להגיע כדי להגיע לקוביות ממש בצורה יפה? האם זה רק עניין של זמן והתמדה בתפריט ובאימונים?
    וגם שאלה נוספת בקשר לאימוני הבטן, הרבה אנשים אומרים לי שזה די מיותר כשאתה באחוז שומן מעל 13-12 כי אין סיכוי לא משנה כמה כפיפות בטן תעשה לא יראו לך קוביות כשאתה מעל האחוז הזה וזה סתם בזבוז זמן של האימון כי גם ככה הבטן עובדת המון בזמן האימון בעיקר בזמן תרגילי גב ורגלים בעמידה בסקוואט, דדליפט, בנט אובר רואו וכאלה( אני עובד עם משקולות חופשיות לא עם מכונות) האם זה נכון או שכדאי לשלב יותר אימוני בטן ? כרגע אני עושה בסוף כל אימון משקולות 10 דקות ( בלי מנוחה) של אימון בטן קצר שמורכב מכמה תרגילים שעובדים על כמה מקומות בבטן ולפעמים שממש אין כוח מוותר על זה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוביות ואימוני בטן

הוספת תגובה

• קוביות ואימוני בטן - תגובה

סיון דוד
    14/08/2014

שלום עומרי
    שאלותיך אינן קשורות לתזונה. ממליצה לך להפנות אותן אל מאמן כושר גופני.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו