מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטה בשילוב ספורט ועליה במשקלשירה16/09/2014
לפני כשבוע התחלתי דיאטה. שקלתי 62.9 אצל דיאטנית ושמרתי יפה כל השבוע. במקביל, באותו ערב של השקילה התחלתי ספורט במכון כושר. ב- 8 ימים אלה הייתי 4 פעמים בחדר כושר: ביצעתי אימוני משקולות, בשילוב של אירובי + קרוס (20 עד 25 דקות בממוצע). לא יכולה לומר שביצעתי את כל השיעורים לפי הספר - אבל בוודאי שהזעתי ושיניתי הרגלים בשבוע , מבחינה קלורית וספורט.
במהלך השבוע הרגשתי שקצת ירדתי וגם המחוג במשקל הביתי הראה על הבוקר 1 ק"ג ירידה בערך. גם הבטן טיפל'ה ירדה כך שציפיתי לראות ירידה במשקל.
והתוצאה: תסכול.. היום נשקלתי בערב אצל הדיאטנית והמשקל היה 63.4! 500 גר' עליה (הפסקתי לאכול בסביבות 14:30, רק קפה אחה"צ), כך שאני לא יכולה להבין אותה. אני יודעת לספור קלוריות ויודעת בוודאות שלא זללתי השבוע ובכל זאת - עליה! אני יודעת שכשעושים ספורט מתפתחת מסת שריר ששוקלת יותר ממסת שומן.
השאלה היא האם התוצאה הזו יכולה להיות קשורה לזה בטווח של שבוע, 4 אימוני ספורט? או שסתם אני אוגרת נוזלים בגוף? או צריכה לקצץ בתפריט?
אשמח להסבר למה שקרה פה.. אף פעם לא קרה לי דבר כזה!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה בשילוב ספורט ועליה במשקל - תגובה
סיון דוד01/11/2014הי שירה
אם את רוצה לבדוק ירידת משקל עליך להקפיד על הכללים הבאים:
1.להישקל כל פעם באותו השעה פחות או יותר, כלומר לא להשוות שקילה של בוקר לשקילה של ערב . בערב אנחנו שוקלים יותר ויכול להיות הפרש של 1 ק"ג בין משקלנו בבוקר לערב.
2. עליך לעלות על אותו המשקל ולא לבדוק את עצמך כל פעם במשקל אחר. קיימת סטייה בין מכשירי המשקל השונים ולכן חשוב תמיד להישקל באותו המשקל.
אם הכללים האלו ברורים ובכל זאת עלית , למרות שאת מקפידה על ההמלצות שקיבלת,אז הייתי ממליצה לך להפסיק להישקל כל יום !! ולעלות על המשקל רק אחת לשבועיים או לחודש. תני לגוף להסתגל לשינויים.
בהצלחה ושבוע מקסים (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)









