אנשור פלוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנשור פלוס
    שני
    22/10/2014

שלום, אני לא בטוחה שאני שואלת בפורום הנכון, אם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום שצריך .
    אני רוצה להשתמש במוצר אנשור פלוס, ראיתי שכתוב על האריזה שהאנשור מתאים לבעלי רגישות ללקטוז אבל מצד שני כתוב שהאנשור מכיל רכיבים של חלב וסויה. לא הצלחתי להבין אם האנשור מעורב עם חלב של פרה או שזה חלב סויה?
    ובכללי האם מומלץ לקחת זאת לצורך עלייה במסה? (יש לי קושי לאכול כמויות גדולות של אוכל, ואבקות חלבון אני לא מוכנה לקחת)

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנשור פלוס

הוספת תגובה

• אנשור פלוס - תגובה

סיון דוד
    01/11/2014

שלום שני
    אנשור פלוס משמש מזון רפואי , מכיל 350 קלוריות ו13 גרם חלבון לפחית. הוא אינו מכיל לקטוז וגלוטן ולכן הוא מתאים לרגישים לגלוטן או ללקטוז.
    אם יש לך קושי עם הנפח של מזון רגיל ואת מתקשה להגיע לכמות הקלוריות והחלבון הדרושה לך ,את בהחלט יכולה להוסיף אותו לתפריט שלך . האנשור מספק מרכיבים תזונתיים בכמות גדולה ביחס לנפח שלו.
    לגבי הכמויות ממליצה לך לקבוע פגישה מסודרת עם תזונאית ספורט בנוגע לשילוב התוסף בתפריטך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו