מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנשור פלוסשני22/10/2014
שלום, אני לא בטוחה שאני שואלת בפורום הנכון, אם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום שצריך .
אני רוצה להשתמש במוצר אנשור פלוס, ראיתי שכתוב על האריזה שהאנשור מתאים לבעלי רגישות ללקטוז אבל מצד שני כתוב שהאנשור מכיל רכיבים של חלב וסויה. לא הצלחתי להבין אם האנשור מעורב עם חלב של פרה או שזה חלב סויה?
ובכללי האם מומלץ לקחת זאת לצורך עלייה במסה? (יש לי קושי לאכול כמויות גדולות של אוכל, ואבקות חלבון אני לא מוכנה לקחת)
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנשור פלוס - תגובה
סיון דוד01/11/2014שלום שני
אנשור פלוס משמש מזון רפואי , מכיל 350 קלוריות ו13 גרם חלבון לפחית. הוא אינו מכיל לקטוז וגלוטן ולכן הוא מתאים לרגישים לגלוטן או ללקטוז.
אם יש לך קושי עם הנפח של מזון רגיל ואת מתקשה להגיע לכמות הקלוריות והחלבון הדרושה לך ,את בהחלט יכולה להוסיף אותו לתפריט שלך . האנשור מספק מרכיבים תזונתיים בכמות גדולה ביחס לנפח שלו.
לגבי הכמויות ממליצה לך לקבוע פגישה מסודרת עם תזונאית ספורט בנוגע לשילוב התוסף בתפריטך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?