מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפריט שקיבלתי לעליה במסת שריר.13/11/2014
שלום,
אני בן 30 שוקל 69-70, גובה: 1.73.
אני מנסה להעלות את מסת השריר.. אני מודע לכך שמעבר לתרגילים ישנה חשיבות עצומה לתפריט.
אני לא רוצה ממש להתנפל ולשקול ממש לא בהתאם לגובה ולמבנה הגוף, אבל כן רוצה לראות תוצאות.
צירפתי תפריט שבנה לי דיאטנית ואשמח לקבל חוות דעת שניה.
אני משתדל להימנע ממוצרי חלב (לא עושים לי טוב)
ומקפיד מאוד על מה שאני מכניס לפה.
מה שהדיאטנית הוסיפה לתפריט שלי הוא שתי פרוסות לחם שיפון/מלא בבוקר + ארוחות הביניים ואחרי אימון.
אני מתאמן 4-5 פעמים בשבוע. שעה של שחיה בעצימות בינונית-גבוהה, ובימים שלא שוחה אימון בחדר כושר או בחוץ+בבית(פעמיים בשבוע).
(זה נכון שאימון אירובי "פוגע" בבניית מסת שריר?)
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט שקיבלתי לעליה במסת שריר - תגובה
סיון דוד13/11/2014שלום
מאחר ופנית לאיש מקצוע והורכב לך תפריט אישי אני לא רואה מקום להגיב עליו וממליצה לך לסמוך על איש המקצוע אליו פנית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש דבר שנקרא "חוות דעת שניה" זה לא
d13/11/2014אומר שאני לא סומך על איש המקצוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעתי על התפריט
סיון דוד16/11/2014התפריט נראה מגוון ועשיר. אכן מומלץ לשלב פחמימות בארוחת הבוקר ותוספת הלחם מאזנת את הארוחה בבוקר. ישנן מגוון מאכלים שניתן להמליץ עליהם אך מכיוון שתפריטך נראה מגוון אין צורך בכך.
אני ממליצה לך להקפיד לאכול מסודר לפחות חודש חודשיים ובמידה ואינך רואה שינוי כלשהו במסת השריר ובמשקלך חזור אלינו לפורום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולם חכמים רוצים כסף אומרים לך לא ט
עמרם05/08/2015כולם חכמים רוצים כסף אומרים לך לא טוב יענו תבוא אליי= יהודים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולם חכמים רוצים כסף אומרים לך לא ט - תגובה
סיון דוד12/08/2015אם תקרא את תגובתי היטב תראה כי כתבתי שהתפריט שהמליצו לגולש הנ"ל טוב לדעתי.
לא מבינה איך הגעת למסקנה שאמרתי שהוא לא טוב, מבקשת לא להביע דעה שלילית על דבר שלא נאמר בפורום.
בברכה ובשורות טובות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפריט שלך מכיל הרבה שומנים
יוספה11/08/2015התפריט שלך מכיל הרבה שומנים...
תזהר מהשמנה בבטן.
לרוב כשאוכלים למסה יש צורך לאכול יותר פחמימות וחלבונים
וכמו תמיד מעט שומנים.
הייתי ממליצה לך לרשום בגוגל או ביוטיוב
"פיתוח גוף מהיר" כך תוכל ללמוד ולהבין יותר !
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?