חלבון מי גבינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלבון מי גבינה
    נתנאל
    22/01/2015

שלום אני בן 24 מתאמן אימוני משקולות בחדר כושר.. יש לי שאלה בקשר לצריכת חלבון. אני יודע שצריך להגיע לאותה כמות חלבון מסוימת ביום בלי קשר אם התאמנתי או לא באותו היום. איני מספיק להגיע לכמות החלבון הרצויה רק ממזון ואני שותה גם שייק חלבון מי גבינה. הבנתי שחלבון מי גבינה נספג במהירות לגוף ככה שהאפקטיביות שלו ממש טובה ישר לאחר האימון.. אך האם ביום ללא אימון הוא גם אפקטיבי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלבון מי גבינה

הוספת תגובה

• חלבון מי גבינה - תגובה

סיון דוד
    22/01/2015

מה המטרה ? הגדלת מסת שריר? כמה אימונים אתה מבצע ואיל החלטת שאתה צריך תוסף חלבון האם נעזרת באיש מקצוע בתזונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

נתנאל
    22/01/2015

החלטתי שאני צריך צוסף חלבון כי אני לא מצליח להגיע לכמות החלבון היומית רק ממזון.
    אני שוקל 65 ולאדם שמתאמן בחדר כושר צריך לצרוך לפחות 1.5 גרם חלבון למשקל גוף אני טועה?
    השייק חלבון לא בא במקום ארוחה חלילה...
    בקייצור כן המטרה היא כרגע העלאת מסת שריר. אבל מה זה בעצם משנה מה המטרה כי גם למטרת חיטוב צריך אותה כמות חלבון בשביל לשמור על מסת השריר לא?
    השאלה היייתה רק האם חלבון מי הגבינה אפקטיבי גם ביום ללא אימון זה הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו