ריצת בוקר על בטן ריקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריצת בוקר על בטן ריקה
    דפנה
    10/02/2015

אני נוהגת לרוץ כחצי שעה אחרי התעוררות..
    שותה בקבוק מים חצי ליטר ואוכלת תמר.. אני מרגישה שאם אני אוכלת יותר מזה ומתחילה את הריצה (שעת ריצה בעצימות גבוהה) האוכל עולה לי ותחושת כבדות בבטן.
    אחרי הריצה אני אוכלת ארוחת בוקר..
    האם זה בסדר? או שהדבר גורם לנזק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריצת בוקר על בטן ריקה

הוספת תגובה

• ריצת בוקר על בטן ריקה - תגובה

סיון דוד
    11/02/2015

שלום דפנה
    חשיבות אכילה לפני אימון היא באספקת אנרגיה לאימון, ו במיוחד כאשר מדובר באימון בוקר בו את אחרי צום של הלילה. באופן עקרוני ההמלצה היא לאכול כשעה לפני האימון ארוחה קלה או חצי שעה לפני לאכול פחמימה פשוטה כמו שני תמרים, בננה וכו'. אני מבינה שאת כן מקפידה לאכול תמר ולשתות מים, אך את שואלת האם זה מספיק לגופך. ובכן העניין הוא מאוד אינדיבידואלי. כמה זמן את כבר נוהגת כך? והאם את מרגישה חולשה כלשהי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריצת בוקר על בטן ריקה - תגובה

סיון דוד
    11/02/2015

שלום דפנה
    חשיבות אכילה לפני אימון היא באספקת אנרגיה לאימון, ו במיוחד כאשר מדובר באימון בוקר בו את אחרי צום של הלילה. באופן עקרוני ההמלצה היא לאכול כשעה לפני האימון ארוחה קלה או חצי שעה לפני לאכול פחמימה פשוטה כמו שני תמרים, בננה וכו'. אני מבינה שאת כן מקפידה לאכול תמר ולשתות מים, אך את שואלת האם זה מספיק לגופך. ובכן העניין הוא מאוד אינדיבידואלי. כמה זמן את כבר נוהגת כך? והאם את מרגישה חולשה כלשהי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דפנה
    12/02/2015

אני עוסקת בפעילות של ריצת 10 ק"מ כבר כמה שנים.. ולגבי הפיכתה לריצת בוקר בערך כשנה.. אני לא מרגישה חולשה אחר כך כי אני אוכלת את הארוחת בוקר ישר אחריה.. השאלה אם אני לא פוגעת בגוף שלי מבחינת איבוד שרירים או משהו בסגנון.. קראתי על זה באינטרנט וזה קצת מלחיץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

סיון דוד
    16/02/2015

אז ככה: הקפידי לאכול ארוחת ערב יום קודם לריצה.
    בבוקר הריצה איכלי 2 תמרים או בננה כעשרים דק -חצי שעה לפני הריצה. וכמובן המשיכי להקפיד על שתייה
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דפנה
    19/02/2015

אני כל ערב אוכלת 2פרוסות לחם, קוטג, ירקות, לפעמים גם אבוקדו וביצה..
    תודה רבה על המענה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו