תזונת ספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונת ספורט
    עדן=)
    27/04/2008

היי אני בת 16 וחצי שוקלת 50, גובה 1.63 ומתאמנת בחדר כושר ועושה ריצות בחוץ.
    יש לי בעיה עם האוכל...תמיד אחרי ספורט אני חייבת משהו מתוק...אני לא יכולה לאכול אחרי ספורט טונה וסלט או גבינה ודברים בריאים.
    והגעתי למצב שאני מכינה לי פנקיק שמורכב מ:2 ביצים,קצת פחות מכוס חלב,כף קמח,כף סוכר חום. אני אוכלת אותם עם מעט סילאן ואגוזי מלך...האם זה עד כדיי כך גרוע?

וגם בכללי..הארוחות שלי אולי בריאות עם דברים מזינים אבל ממש לא מסודרות..אני אוכלת מתי שבא לי, כמות הקולוריות משתנה מיום לים..פעם ככה פעם ככה ועושה ספורט בשעות לא קבועות...האם זה בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונת ספורט

הוספת תגובה

• לעדן

רעות גרוס
    27/04/2008

אכילת הפנקייק בסדר, מורכב מחלבונים, פחממות, קצת סוכרים פשוטים ושומן מאגוזי מלך. את יכולת להשתמש במקום קמח רגיל, קמח מלא שמכיל סיבים תזונתיים.

כן רצוי שהארוחות ביום יהיו פחות או יותר בזמנים קבועים: ארוחת בוקר, ביניים, ארוחת צהריים, ביניים, ארוחת ערב ואם את רעבה משהו קל בלילה.

לא משנה מתי את עושה פע"ג אך יש לאכול ארוחה גדולה עד שעה מהפעילות הגופנית
    רצוי שלא יהיו תנודות גדולות מידי בכמות הקלוריות בין הימים.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו