היפרתרופיה אבקת חלבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפרתרופיה אבקת חלבון
    ירון
    10/03/2015

שלום, אני מתאמן במכון להעלאת מסת השריר.
    אני משתמש באבקת חלבון 23 גרם חלבון ל-30 גרם.(לא כוללת פחמימה). אבקה די יקרה.
    קראתי שצריך לצרוך כ1.7 גרם חלבון לכל ק''ג משקל גוף, האם מדובר רק בימי אימון (אני מתאמן 4 פעמים בשבוע) ובשאר הימים ניתן לצרוך פחות (אם כן כמה פחות) ולא לאבד מאפקט העלייה במסה? או צריך לצרוך 1.7 גרם חלבון על כל ק''ג גם בימים שלא מתאמנים בהם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפרתרופיה אבקת חלבון

הוספת תגובה

• היפרתרופיה אבקת חלבון - תגובה

סיון דוד
    10/03/2015

ההמלצה היא לצרוך מידי יום תפריט עשיר חלבון ולא רק בימים בהם מתקיים אימון.
    האם עזרו לך בבניית תפריט? כיצד החלטת שעליך להוסיף אבקת חלבון לתפריטך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההוצאה היא מאוד גדולה

ירון
    10/03/2015

התייעצתי מספר פעמים עם דיאטנית ספורט מהקופה לקבל הכוונה.
    אם כך, להתאמן זו הוצאה כספית מאוד גדולה..כי האבקות עולות לא מעט. 2.7 ק''ג בסביבות ה-300 שקל. אם הצריכה היא יומיומית ואפילו פעמיים ביום הסכומים גדולים מאוד וזה מוציא את החשק להתאמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההוצאה היא מאוד גדולה - תגובה

סיון דוד
    11/03/2015

אני מציעה לך לחזור לדיאטנית ספורט שהתייעצת איתה מהקופה, על מנת שתעזור לך בבניית תפריט אישי , כולל בימים בהם אינך מתאמן.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבקות חלבונים וחלבונים מהדיאטה שלנו

שמואל א
    26/05/2015

שלום לך,
    לדעתי כדי לך יותר חלבונים מהדיאטה שלך,
    ופחות אבקות חלבונים...

כמות החלבון המומלצת לאדם 0.8 עד 1 גר לכל קילוגרם משקל (תכפילו משקלכם ב- 0.8) בזמן הדיאטה רצוי לצרוך יותר חלבון 1 עד 1.2 גרם לקילו.

בשר בקר 30 בשר הודו 30 חזה הודו צלוי 25 עוף 26 דגים 30 דג טונה משומר במים 28 דג טונה בשמן 25 גרם ל-100 גרם מזון.

להלן הסבר קצר על החלבונים במזון שלנו
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו