תזונה אחרי ריצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה אחרי ריצה
    בן 25
    23/05/2015

שלום, עד היום הייתי מתאמן למטרת הגדלת מסת שריר הכוונה לא הייתי עושה בכלל אירובי וניסיתי לאכול יותר.
    אחרי אימון משקולות הייתי שותה שייק חלבון+ תמרים/בננה, ולאחר שעה ארוחה הכוללת את כל אבות המזון.
    האם צריך להתנהג כך גם אחרי אימון אירובי בלבד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה אחרי ריצה

הוספת תגובה

• לא הבנתי מה הקטע שאת מדלגת עליי?

בן 24
    29/05/2015

יחס בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי מה הקטע שאת מדלגת עליי? - תגובה

סיון דוד
    29/05/2015

תלוי באימון ובעצימות. לא הצלחתי להבין , האם הפסקת אימוני כוח וממשיך באירובי? או משלב אימונים של שניהם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתנאל

בן 25
    31/05/2015

ממשיך ומשלב את שניהם.
    עוד שאלה
    אם אני רוצה לעשות את שניהם באותו אימון עדיף לעשות את האירובי אחרי האנאירובי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתנאל - תגובה

סיון דוד
    03/06/2015

אתה יכול להמשיך בתפריט גם לאחר אימון אירובי בלבד. כמובן שמומלץ שתפנה לייעוץ אצל תזונאי/ת ספורט על מנת לקבל תפריט מותאם אישית.
    לגבי שאלתך השנייה, זוהי שאלת השאלות, עליה ויכוחים רבים ועדיין אין הסכמה.
    אתה יכול להתייעץ עם מאמן כושר על כך, אך גם תקשיב לגופך ותראה מה יותר נוח לך לעשות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו